• Gebelik
  • Bebeginizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ?

Dear devam ediyor ama bazen çok durgun oluyorlar bu haftalar da canım ben çok yaşadım zaten 30 dan sonra içerde bildiğin halay çekiyorlar 😅😅🥹

• Dear bunu yanıtladı.

Cansuumesee 15+5 iz ben pıtırtılarını hissedebiliyorum seyirmeleri de tam net dışa vuramıyo şu an ama hissettiricek kadar güçlü ki zaten hareketli bi oğluşum var doktor da öyle söyledi 😃

Cansuumesee

Cansuumesee benim ilk hamileliğim. Hareketini ilk 16. Haftanın içindeyken hissettim sonrasında çok düzensizdi, bir gün hissedip üç gün hissetmiyordum gibi bir şey.. Şu an 31. Haftadayım içerde tek kişilik alem yapıyor beyefendi 🤭🤭En kısa sürede siz de hissedersiniz.☺️

@Cansuumesee 16 da kalp gibi 18 de karnımın kalkıp indigini gördüm şimdide kuzum canı isterse karnımı davul edip vuruyor canı istemedimi arada bi korkma diye vuruyor sjdmdkdksk

Cansuumesee canım bana da öyle diyorlardı üç buçuk aylıkken hissediyordum sen niye hissetmiyosun bilmem ne artık sinirlerim bozuldu doktoruma sordum onu söyleyenler abartıyor dedi bağırsakları oynadı karınları gruldada bebek oynadı sanıyorlar ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyor demişti. 20+5 tim ben ilk hissettiğimde meyve yiyordum 21.haftadan sonra daha net hissetmeye başladım benimki meyve seviyor ne zamn yesem kıpır kıpır şimdi.

Ben de hissetmiyorum diye cok kafama takiyordum 18. Haftanin sonuna dogru basladi smdi 20. Haftadayim bir haftadir hissediyorum surekli :) kiz bebek bekliyoruz. Bence 19-20. Haftadan once hissedilmiyo dogru durust, endiselenme ❤️

Dear normal canım ama tabi sık sık takip et hiç hareket etmiyorsa o zaman kork ama çoğu hareketlilikten sonra bir süre durgun oluyorlar onda sıkıntı etme sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 30. Haftalardan sonrası mükemmel ne seni uyutuyor ne ediyor 35 den sonra da kemikleri batmaya başlıyor ve bütün hareketlerin tamamen kısıtlanıyor sırtına çivi çakılmış gibi sadece düz oturabiliyorsunnn 😅🫣 bizimde son 9 günümüz gelsin bakalım benim de miniğim 🥰🥹

• Dear bunu yanıtladı.
    • Dear bunu beğendi.

Dear çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah darısı sana olsun inşallah sağlıkla hızla geçsin günler 🥰🥰❤️