Cansuumesee 17 de hissetmeye başladım şimdi 21 haftalik olduk daha net hissediyorum baya sert tekmelerini dışarıdan belli oluyor
Bebeginizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ?
Cansuumesee erkek bebişe hamileyim 18 haftada hisetim
23.haftada
Şimdi bi şey sorucam🧐 25+6 haftasındayım. Hareketleri son 2-3 günde daha az hissetmeye başladım. 1 hafta öncesine kadar çok belirgindi. Şimdi 1-2 defa hiss ediyorum. Büyüdükce hareketleri de azalıyor mu acaba ya? Yarın doktoruma danışacağım yine de🧐
aslanprenses_ bekliyorum o gunlerii 😍
Cansuumesee canım ben oğluma hamileyken 17de başlamıştı diye hatırlıyorum. Smdi kızım olucak inşallah 19+2deyim hala hissetmiyorum. Bebekten bebeğe farkediyor bence
Cansuumesee 17. Haftada cok minik hissetmeye başlamıştım🙂
Hepinize cok tesekkur ederim kızlar icimi rahatlattiniz vallahi ❤️
__tugbaa__ kızlarimiz nazlı olacak o zaman evin tek kızıyim diye 😅❤️
Kızlar hic alisveris yaptinizmi bebislerinize benim aldirdıgım tek sey bebek arabası ne besigi var nede kıyafeti 😅
Cansuumesee 22-23-24-25 en nett😍
Meleklerininannesii belliki bizim birkac haftalik daha zamanimiz var ☺️
Cansuumesee kesinlikle banada öle geliyor 😂😂
19 haftada
Cansuumesee
Ben 17de kalp atışı gibi pıt pıt hissettim hafta olarak önde olduğu için 18 olmuş oluyor. Şimdi sat 19+3 şu anda bile sağdan sola vuruyor kendini 😅. Hissedersin yakında merak etme zaten çok düzenli hissedilmiyor şu an özellikle bu saatler kıpırdanma başlıyor 🌸
Cansuumesee erkekmi?
Deletedmom_103 ayy hic gulecegim yoktu sagdan sola 😅😅😅 siz beni guldurdunuz Allahta sizi guldursun ❤️
Cansuumesee kızda normalde çok hərəkətlər oluuyorr ben hafifden 16hafdadan duymaya başlamışdım hərəkətlərini.eyer Hiss etmək isdiyorsan.süt və ya çikolata icmeni oneririm
Cansuumesee 22.haftada hissetmeye basladım