• Gebelik
  • Bebeginizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ?

Cansuumesee 17 de hissetmeye başladım şimdi 21 haftalik olduk daha net hissediyorum baya sert tekmelerini dışarıdan belli oluyor

Şimdi bi şey sorucam🧐 25+6 haftasındayım. Hareketleri son 2-3 günde daha az hissetmeye başladım. 1 hafta öncesine kadar çok belirgindi. Şimdi 1-2 defa hiss ediyorum. Büyüdükce hareketleri de azalıyor mu acaba ya? Yarın doktoruma danışacağım yine de🧐

Cansuumesee canım ben oğluma hamileyken 17de başlamıştı diye hatırlıyorum. Smdi kızım olucak inşallah 19+2deyim hala hissetmiyorum. Bebekten bebeğe farkediyor bence

Hepinize cok tesekkur ederim kızlar icimi rahatlattiniz vallahi ❤️

Kızlar hic alisveris yaptinizmi bebislerinize benim aldirdıgım tek sey bebek arabası ne besigi var nede kıyafeti 😅

Cansuumesee
    Ben 17de kalp atışı gibi pıt pıt hissettim hafta olarak önde olduğu için 18 olmuş oluyor. Şimdi sat 19+3 şu anda bile sağdan sola vuruyor kendini 😅. Hissedersin yakında merak etme zaten çok düzenli hissedilmiyor şu an özellikle bu saatler kıpırdanma başlıyor 🌸

Cansuumesee kızda normalde çok hərəkətlər oluuyorr ben hafifden 16hafdadan duymaya başlamışdım hərəkətlərini.eyer Hiss etmək isdiyorsan.süt və ya çikolata icmeni oneririm