Ebru_20 Denizli Egekent hastahanesi de yapacağım doktorum özel klinikte 13 dediler anlaşması bu şekilde ama normal hastahane fiyatını bilmiyorum
Momy_eyyuptalha zlmchnklc Van Lokman hekim hastanesi 34 bin 600 TL tutmuştu 9 ay önce tabiki normal doğuma bebeğim 12 gün küvozde kalmıştı birde o kadar ödedik maalesef
Yelizesrtgn06 zlmchnklc zlmchnklc medikal park Ankara çukurambar normalde sezaryen de 35 bn yeni güncel fiyatı geçen hafta aldım
huzunkovankusu zlmchnklc Ataşehir florence - paket alırsak 20 bin sabitliyorlar fiyatı. Özel sağlıkla 30 bin. Normal doğum. Sezaryeni sormadım 😂
NaimeYilmaz Sağlıklı takip için sadece hastane ve fiyatları yazalım lütfen. Harici sorularınız için ayrı post açabilir ya da özel mesaj ile birbirinizle iletişim kurabilirsiniz.
zlmchnklc Benim özel okmeydanı normal doğum 8000, zorunlu sezeryan 11.000 keyfi 14.000 NaimeYilmaz Sağlıklı takip için sadece hastane ve fiyatları yazalım lütfen. Harici sorularınız için ayrı post açabilir ya da özel mesaj ile birbirinizle iletişim kurabilirsiniz.
NViran Şanlıurfa şanmed hastanesi 29+6 haftalık muayene 300 sigorta olduğu için 250 oluyor doğum fiyatı sordum son ayda sormamı istedi fiyatlar değiştiği için
Zeynep-ece Türkiye hastanesi normal 19 bin sezeryan 21 bin Muayene ücreti 900 küsur oldu tam rakamını unuttum
Ayseee60 Tokat medicalpark muayene 935 TL doçent Takipli hasta ve takipli olmama durumuna göre 15,20 arası. 29 bine doğum teminatı yaptırdık
Zehra5656 Esenyurt’ta özel reyap hastanesine gittim iki ay önce muayene 435 ti şimdi 580 olmuş doğum ücretini daha öğrenemedik