zlmchnklc Benim özel okmeydanı normal doğum 8000, zorunlu sezeryan 11.000 keyfi 14.000 NaimeYilmaz Sağlıklı takip için sadece hastane ve fiyatları yazalım lütfen. Harici sorularınız için ayrı post açabilir ya da özel mesaj ile birbirinizle iletişim kurabilirsiniz.
berenmomss zlmchnklc Acıbadem doktorum dışarıdan sezaryen 70 bin tl bakalım artmazsa daha 2 ay sonraya
Zuzum84 berenmomss benim Acibadem taksimde Anlasmasi var doktorun doktor 15 bin hastane 22.500 istiyo bakalim artmazsa benimde bir ay kaldi 🥰
Senaesmer Aydanur06 merhabalar hangi medicalparktan acaba Gaziosmanpaşa medikal park 20 bin tl normal doğum
Esores Ben bildiğim özelleri yazayım ümraniye afiyet normal doğum 16 bin çamlıca erdem normal doğum 7bucuk sezaryen 9bucuk diye biliyorum ben devlette yapacağım ama
ChemistrySK Esenler avicennaya gidiyorum bu hafta fiyat ogrenecegiz muayenesi 430 tl ama normal dogumu ne kadar oldu bilmiyoruz su an ,ins ucuk vi fiyat degildir
Aslyllmmaazz Medipol çamlıca 2 ay önce normal 6 zorunlu sezeryan 8 sezeryan 14 demislerdi ama duyduğum kadarıyla fiyatlar güncellenmis
Coynes Bu gidisle kimse cocuk yapmaz ortada türk diye bir ırk kalmaz istanbuldayim devletteki doktorlar o kadar ilgisiz ki rapor istemistim vermiyolar bile Paran yoksa sürün diyolar acikca Gittigim hastanede normal 9.500 sezeryan 12 bin
Elanin_annesi zlmchnklc avcılar medicana op dr. İçin Muayane 765 tl normal doğum 14500 sezeryan 15500
Snycbn Ataşehir avicenna ilk doğum normal ve sezeryan aynı fiyat 16.000 muayene sgklıya 700₺ oldu en son gelen zamla
hilalaktascelik Alanya Anadolu hastanesinde dışardan doktor ile 31 bin ödeyeceğiz. Sezaryen fiyatı böyle
Leyla_yigit_ Pendik Medipol muayene ücreti 750 TL normal doğum 10.500 mecburi sezeryan 12.500 isteğe bağlı sezaryen de 15.500 TL olmuş zamlardan sonra..