3Tospikannesi naz_ozz maşallah 😊 ben 31+2 de gittim 1659 gramdı çarşamba günü randevum var 34+2 olcaz o zaman bakalım kaç olmuş benim kuzular minnak doğuyor zor ama inşallah 2500 olmuştur eli kulağında ha doğdu ha doğacak her an hastane yolunu tutabilirim 🥰
Youngmotherr naz_ozz bence çok iyi benim bebeğim 36+2deylen 2486 gram 51 cmdi şimdi inşallah kilo alıyordur 36+4 olucaz 🥹 salı doğum olacak yoksa
naz_ozz 3Tospikannesi Ay sağlıklı olsunlarda en önemlisi o ve çok heyecanlı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum Allahım bütün bebekleri anneleri korusun Sağsalim kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻❤️🙏🏻
naz_ozz Youngmotherr Yaa canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda kilo alırlar onlar çok güçlü annesi🫶🏻❤️🙏🏻
Sengul-9798 Youngmotherr canım gayet iyi aslında kilosu ben 37 yi geçiyorum seninle aynı kiloda bebiş Perşembe günü doğumum var 38+3 olacak
5995 28 haftalikken gitmiştik doktora 1060 gramdi şuan 30 haftaligiz 32de gidecez inşallah bakalım ne kadar olmuş 🤰💙
Sedaaa-01 34 +5 günlük Çarşamba günü gittim 2buçuk kilo dedi sizce iyimi devlet Hastanesi’ne gidiyorum çok açıklama yapmiyolar
Merve10 34 haftalığım bugün gittim 2300 dedi kilosu bir hafta geriden geliyor dedi. Ara öğünleri artır dedi bana göre normal geldi kilosu uygulamalara görede bilemedm.
Mehtapkaya Merve10 benimkide 34 de 2300dü doktor iyi dedi haftasyla uyumlu gdyor dedi neden size öyle denmiş
Kdr03 Ben 30. Haftamda gittim şimdi 32+4 haftalık olduk ozaman 1.600 kg dı 35 cm boyu vardı bakalım ne kadar olduk az gelmişti bana baya ama doğana kadar hayırlısı bakalım