meltemmmmm bugun sağlık ocagımda aşım var. Ağrı yaptığını duydum hiç ağrısız ateşsiz geçiren oldu mu bu iğneyi?
doganursezmag meltemmmmm ateşim olmadı ama 3 gün hafif ağrı oldu tabi. Yanında buz aküsü götür tapılınca hemen koy o hafifletiyo acıyı
Efuli53 meltemmmmm benm ilk dozda hc ateşim olmadı ama bir hafta o kolumu kullanamadım. İkinci dozda da ani ateşlenmelerim oldu bir saatlik falan ama agrım hıc olmadı.
Deryakaya1802 meltemmmmm ilk dozda ikinci gün biraz ağrım oldu 3 gün sürdü ama hamlamış gibi bi ağrı korkulacak bi şey değil. İkinci dozda hiç ağrım olmadı ☺️
Deletedmom58 Vücudun göstereceği reaksiyon kişiden kişiye değişebilir ama öyle dayanılmaz imkansız bi ağrı söz konusu değil
Ysmn23 Deryakaya1802 aynen canım.benim de senin gibi oldu 2 3 gün bebeğin hareketlerinde azalma oldu sende de oldu mu
Elifaaksoyy meltemmmmm İlk dozu vurulduğumda 5 gün ağrı yaptı ama ben anlamadım kolumun üstüne felan yattım ondan olmuş olabilir demişti ebe ama 2 dozu olduğumda ne ağrı ne bişe
Gizzy @meltemmmmm ilk dozda sadece vurulduğım gece biraz ağrıdı, sonra geçti. İkinci dozda hiç hissetmedim bile.
Emell meltemmmmm aşıdan sonra hemen o bolgeye bastır ve de masaj yap. Aşı dağılırsa ağrı olmaz. Asi dağılmayıp bölgede biriktiği için yoğun ağrı hissediliyor
Yarenelibol meltemmmmm ben geçirdim agrısız sızısız atessizilki 28 de oldu arı sızı yok 5 aralk bida var
Guldenn meltemmmmm ya bazı kişiler çok abartıyor hiç öyle ateşim olmadı azıcık bir sızlaması oluyor o kadar biz çocuk doğuracaz bir iğne ne yapar bize ki hiç korkma cnm
Caglaa92 Ben anlamadım sağlık ocağına gidip kayıt mı yaptırıyoruz kaçıncı haftada gidilmesi gerekiyor doktor hiç söylemedi aşı olacağımı🙄
Aysesare Caglaa92 Gebe olduğunuza dair gidip sağlık ocağına siz kayıt yaptırıyorsunuz. Oradaki hekiminizin ebesi yada hemşiresi sizi aşı tarihinde çağırıyor bide gebelik izleminiz yapılıyor