butterfly4 Merhaba arkadaşlarım, pazartesi sezaryen olucam Allah nasip ederse, 2 günüm var, bu 2 gün içinde bana tavsiyeniz var mı yapıp yapmayacağım şeyler konusunda, bu 2 günü nasıl değerlendirsem acaba
Yenibirannee butterfly4 Öncelikle kendinizi güzelce psikolojik olarak rahatlatin derim. Nasilsa doğum yapacağız 🤗 bebeğinize odaklanirsaniz inanin dogumunuz keyifle geçiyor. Bende o şekilde kafam rahat şekilde doğuma girdim ve cok keyifli geçti 🤗 bana bol bol uyu diyenlere kızıyordum ama gerçekten uyuyun 😅😅😅
akdeniz23 butterfly4 ayy benimde pazartesi sezaryenim var. Eğer o zamana kadar normal doğurmazsam tabi 😂 ben de şurda bekleyeyim. Uyku denilmiş ama bu sıcaklarda uyumak çok zor sağa sola dönülmüyor zaten her gece doğurduğumu görüyorum
Emineedrk butterfly4 Yanında modunu yüksek tutacak kişiler bulundur lohusa psikolojisi çok farklı oluyor çünkü,ameliyattan sonra ilk yürüme anı seni biraz zorlayabilir ama devamında bol bol yürümeye çalış yürüdükçe çok iyi gelicek ve gazını çıkartmanada yardımcı olucak. Kayısı kompostosu ya da meyve suyuda bulundur yanında oda güzel gaz çıkartıyor. İlk gunler sütün gelmeye bilir gelsede az gelebilir bebeğinle bol bol temasta bulun ve saat başı emzirmeye çalış hiç değilse sütünün tamamen geldiğinden emin olana kadar biz sarılık geçirmiştik o yüzden diyorum yanında mama da bulundurabilirsin ben pişman olmuştum. Göğüs ucu için krem aldıysan emzirmeden önce ve emzirdikten sonra muhakkak sür çünkü başlarda bebekte tam emmeye alışık olmadığı için yara olabiliyor. Emzirme çayı da muhakkak bulundur canım yanında ve hiç bi şekilde stres yapma sütün gelmiyor mu, bu bebek aç mı diyenler olucak onlara kapat kulaklarını küçük mucizeni seyret sadece ☺️🧿
Dlkzz butterfly4 BOL BOL SERE SERPE UYU HİÇ KALKMA DERİM mümkünse 😂 popomu yatağa koyamiyorum çünkü oğlum uyumuyor gözümden uyku akıyor resmen 😥uyuyamıyorsanız bile yatın sürekli yatın tavsiyem bu😂😂😂
Ikiz_annesii Yenibirannee bu sıcaklarda ne kadar uyunursa artık 😂 bende bu tavsiyeye uymaya çalışıyorum ama ne sağa yatabiliyorum ne sola üstelik sıcaktan çarşaf üstüme yapışıyor
Yenibirannee Ikiz_annesii ben kendime yeni arkadaş edindim adı da vantilatör 😅😅 gece gündüz kocamdan cok onunla yan yanayiz hahaha 😅😅 he birde 2 yaşında kızım var cok mutluyuz
Yenibirannee minikoannesi123 ay ben ne kizardim yeni doğmuş bebek zaten uyur bende uyurum diye ama yok yedirmesi altini değişmesi gazini çıkarması hiç bitmiyor 😅😅😅
minikoannesi123 Yenibirannee inanın ayni dusunceler içerisindeyim😁😁 20 günlük anneyim acayip soka uğradım 😁😁
butterfly4 @Yenibirannee teşekkür ederim ☺️ korku heyecan panik hepsini bir arada yaşıyorum, sürekli tuvalete klkmktan ve sıcaktan uyuyamıyorum😏
butterfly4 @Emineedrk çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok güzel ❤️🙂 hepsini not aldım sağolun 🙂
butterfly4 @Dlkzz sıcaktan uyuyamıyorum bir de tuvalete kalkmaktan 😏 ama dediğiniz gibi fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum teşekkür ederim ❤️🙂
Mucize545 butterfly4 benimde 3 günüm vardı planlı ama gelmek istedi prensesim nişanım geldi ve ağrılarım vardı doktor alalım mı dedi güzel dedi kilosu vs sıkıntı yoktu ben çok heyecanlandım ve alın dedim ve kavuştuk spinal anestezi ile şuan sonradan çıkan dikiş ağrılarım var hemen yürüdüm hatta gecesi eşimle ben ilgilendik bebeğimizle 24 saat sonrada çıkış yaptık gazım da çıkmıştı ben yemek yemiştim 1 saat önce sadece spinalde sıkıntı olmaz dedi dr neyse sizin sorunuza gelirse Bencede psikolojik olarak o güzel ana odaklanın sütünüz kaçmasın benim kaçtı o üzücü oldu birtek ama bekliyorum çabalıyorum .. evlat çok güzel bir şey Rabbim herkesiimkene uzun sağlıklı ömürler versin size de Allah kolaylıklar versin sadece sonrası zor oluyor ağırlar sonradan çıkıyor ama ilaç içiliyor zamanla her şey sadece sabırlı ve beneğinizi düşünün bolca dua edin