Merve0625 sakın canını sıkma stres yapınca ve bekleyince olmuyor sen tedbirini al sadece ve bekle biz 1 senedir deniyoruz ama olmadı her ay bekledim bekledin olmadı geçen ay beklemedim amaaan olursa olur olmazsa olmaz dedim yine gününde yaptık ama o ay kalmışım hiç stres yapmadık düzenli beslendik falan hemen hamile klmışım o yüzden hiç moralini bozma bekmeede ben öyle bir salmışım kii adetim 4 gün geçmiş haberim yoktu bile tuvalete gittim baktım hafif pembemsi kan geldi takmadım bile dedim adet oldum bak yine orkid taktım neyse akşama kadar baktım gelmedi ertesi gün yine bekledim yine gelmedi ve ertesi gün idrar testi yaptım evde pozitif çıktı beklemiyordum bile dediğim gibi ama olmuş kan verdim 161 çıktı ikinci gün 198 çıktı bir hafta sonra 2629 çıktı sonra zaten kese alttan gözüktü 1 hafta sonra gittim üstten keseyi gördük sadece bebiş gözğkmedi tam 6 gün sonra gittik bebeği gördüm ve klp atışını dinledik geç döllenme olmuş benimde 1 hafta geriden geliyor yani o yüzden sadece sabret 10 gün daha adet olmazsan gir öyle kan ver