Meralmert dolunayes ne hissediyorsun o kadar kişiye baktın yorum yaptın kendinde işe yarıyor mu acaba 😄
dolunayes Meralmert hissim erkek ama herkes kiz diyor gostermediginden Oran hesaplayamadim esimin dogum tarihi yanlis Makasa oturdum kiz diyolar:) Yuzukde kiz :)
Meralmert dolunayes hayırlısı olsun canım bende kız hissediyorum sende bana kız demiştin bakalım artık inşallah inat etmez hemen öğrenirim içim içimi yiyor
Satinur_66 dolunayes sgol Canım bu doktor yorum yapmadı 16 haftada gel dedı kız derim erkek cıkar erkek derim kız cıkar dedı gostermıyor dedı
Satinur_66 Meralmert b en doktora bugun gıttım hersey cok guzel sorun yok dedı ama e nabızda hala gozukmuyor
Meralmert Satinur_66 olabilir belki sisteme düşmemiş bende de e nabizda görünüyor doktora gitmedim daha 4 u gidecem
Satinur_66 Alifidan bazıları öyle cidden ilk doktorum öyle değildi maa oda ızınlıymış mecburen başka doktora gıttım benım doktorum bana kıza benziyor dedı bu doktttor 16 dan once tahmın yapamam dedı
dolunayes Havinsubasi kiz Oranlarida hesaplim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Meralmert Satinur_66 14 e girince 4 e girmiş oluyoruz sanırım internetten gördüğüm kadarıyla ama bazı sayfalarda çok farklı söylüyor
Meralmert Satinur_66 valla çok karışık herkes ayrı birsey söylüyor 2 buçuk aylık diyende var 3 bitiyor 4 e gireceksin diyende