Meralmert Kızlar devlet hastanesinde cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz pazartesi günü ikili tarama testim var tam 12. Haftada olacam acaba söyler mi doktor ?
Blueberry0 Meralmert yarın kontrolüm var kız olarak görüyorum dedi bir hafta önce , aşırı hareketli olduğu için net söylemedi😀Yarın ogrenicez bakalım🌸16 hafta oluyoruz tam
Satinur_66 Meralmert ben bugün 12 haftalık oldum 2li tarama için gıttım ve doktorumyüzde 80 kıza benzedıgını söyledi 10 gün sonra tam netleşir dedi
Hatice_123456 Meralmert 12. Haftada mümkün değil söylemezler çünkü şeyi görünmez tahminde pek yapmıyor devlettekiler
Meralmert Satinur_66 ay inşallah bende de en azından bi tahminde bulunur ama eşim yanımda değil onu mu beklesem bilmiyorum çok merak ediyorum gün geçtikçe
Satinur_66 Meralmert dhaklısın hayırlısı olsun hakkında canım valla bende duramadım benım eşimde yoktu gıttım öğrendim hastaneden cıktıgmda aradım söyledim 😁
Meralmert Blueberry0 onu da düşündüm onu beklersem biraz geç öğrenirim ne zaman geleceği belli değil çünkü bakalım artık heyecanla bekliyorum
Blueberry0 Meralmert İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏Sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet benim de ilk gebelik 🌸
Meralmert Satinur_66 az önce koşuyorduk kendi sordu belli olursa öğrenecek misin diye bilmiyorum bekliyim mi diye sordum da geri cevap alamadım daha ama büyük ihtimalle öğrenirim ona da söylerim ya da ufak bi supriz yaparım
Meralmert Blueberry0 öyle tabi ki inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Ama işte insan yine de merak ediyor.