Minikmucizemmm23 Selam kızlar Şubat’ta doğum yapacak olanlar var mı kaç haftalıksınız cinsiyet öğrenen oldu mu ☺️🤰🏻
Nurr_22_22 Minikmucizemmm23 ben Şubat’ta dogurdum bacım tek tavsiyem kalın battaniye filan alın çok lazım oluyor 🌸
Aslanmom_ Minikmucizemmm23 11 haftalık olduk bugun haftaya bugun kontrolümüz var gösterirse öğrenicez inşallah🤗
Gzdde Minikmucizemmm23 10+6 olduk 11+6da gidecegm belki doktorum birşeyler çıtlatır😂nasp olursa sezeryan olacagım için 02.02.2024 de olmak istiyorum bakalm😍
Minikmucizemmm23 Nurr_22_22 sağlıkla büyür İNŞALLAH evet kışın kalın seylere daha çok ihtiyaç duyulacak
Minikmucizemmm23 Gzdde hayırlısı bakalım sağlıkla gelir umarım bende 11+6 da gittim ikili test yapıldı şuan da 12+1 iz 💚 benimde 1 Şubat gözüküyor ama bakalım nasip ☺️
Nurr_22_22 Minikmucizemmm23 çok duyuluyor hemde çünkü kontrolleri oluyor bizim sansimkza 1 şubattan itibaren hava buz gibi olmuştu gereksiz gördüğüm puset örtüsü bile hayat kurtardı
Gamzeli63 Bugün tam 12 haftalık oldu. 11+4 de erkeğe benzediğini söyledi devlet hastanesindeki doktor ama kesin değil diye de ekledi dogum 5 şubat görünüyor ama kısmet. Bebişlerimiz sagliklica gelsin de hayirlisiyla
Bahar03_ Benim de 9+1 haftalik 22 subat dedi doktorum insallah kışın gececek son aylarimiz daha rahat olacak bu sicakta çekilmiyor
Cansut20 11+6 erkek diyor kesin yüzde 90 99 gibi bişey dedi doktor çıkıntı pipi gösteriyor ultrason fotosu gördüğünüz gibi döner mi bilmem sizce?🤭☺️
Birminikannesi1 Cansut20 bacım ben bunun döneceğini hiç sanmıyorum bu bildiğin salivermis ortalığa 😂😂😂
Minikmucizemmm23 Birminikannesi1 sağlıkla gelsin kuzucuk bizde 14+3 olduk 10 gün sonra randevumuz var öğrenicez bakalım gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum 😍🤰🏻
Cansut20 Birminikannesi1 burda aynı böyle fotoğraf kıza dönmüş 3 5 kişiden gördüm postlarda çok erken söylediği için acaba yanılma olur mu diye soruyorum ya bende :))
Cansut20 Birminikannesi1 Kesin erkek diyip pipi bile görüp sonra değişen oldumu 🤔 diye bir post gir bak istersen ☺️🤭
Birminikannesi1 Cansut20 arkadaşım bişey demedik zaten değişebilir tabikide 8. ayda bile farklı olduğunu doğum da bile farklı olduğunu öğrenen bir çok insan var sakin ol 😂😂
Cansut20 Birminikannesi1 bakmak isterseniz diye dedim ya bende sakinim canım 😊 Hayırlısı Olsun İnşallah Önemli olan sağlıklı olması tabi ki 🙏👏