Dilekkkk GamzeTopluKk Vallahi benim de zorunlu sezeryan kağıdın var fındıktan dolayı ama ben de normal olmak için direniyorum korkuyorum da ama kafam çok karışık
GamzeTopluKk Dilekkkk bende hep normal doğum istiyordum bebek ters pozisyondaydi düzelmiş bu kez raporsuz doğum yapamam dedi Dr , ya birşey olursa diye korkuyorum bir yandan içinden çıkamadım
GamzeTopluKk worin bunları söylüyorum da anlatamıyorum evdekiler e aşırı karşılar , git isteğe bağlı sezeryan ol ama mr girme diyorlar
FatmaOrhan GamzeTopluKk canm ben anlattım beyin cerrahisine gittim o MR istemedi direk rapor yazdı bana
GamzeTopluKk FatmaOrhan bende yarın öyle yapayım diye düşünüyorum , ilaçsız ve radyasyonsuz olmalı mr yazıyor bu nitelikte mi oradaki cihaz bilmiyorum öyle olsa bile manyetik alana maruz kalınacak
Dilekkkk Zeynepimmm yani devlet hamileyken Emaar çekmez sanmıyorum benim özeldeki doktorun bile önermedi çünkü umarım yoktur canım ben artık toparlıyorum diz kapağımın yan tarafı ndaki Ke miyim iğne gibi batıyor resmen kalçam öyle belim öyle
GamzeTopluKk Migrenligebe daha gitmedim randevum yarın , iki bel fıtığı vardı bende tedaviler iyi gelmeyince bırakmıştım hamile kalınca hep ağrı oldu öyle ki ultrason muayenesi yapılirkn dayanamıyorum 29 haftalık oldum bebek büyüdükçe artıyor ağrı
Migrenligebe GamzeTopluKk ameliyatli olmama ragmen benim de o sekilde, biraz ayakta dursam belim tutuluyor, detayli ultrason sonrasi sedyeden dogrulamadim 🤦🏻♀️
Dilekkkk GamzeTopluKk daha önceden çekilmiş MRın yok mu onu göster Benden önceki MRımı istedi onu göstereceğim
GamzeTopluKk Dilekkkk yok canım evlenince yanıma almak aklıma gelmedi ,annemlerde lazım olmaz diye atmışlar
Qqqww GamzeTopluKk mr cekilebiliniyor hamilelikte ama genelde doktorlar hamile olunca bakmiyorlar bende çekiyorum çok ağrı ama doktorlar bisey yapmıyorlar
GamzeTopluKk Kızlar çektirmedim Mr i , beyin cerrahi kadın dogumcundan onay al dedi hastaneyi aradım kadın dogumcu da ilaçsız çekilebilir dedi , bir kağıt verdi beyin cerrahisi kadın dogumcu MR cektirmesinde sakınca yoktur diye yazıp kase bassin yoksa radyolojiden onay çıkmaz diye yolladı iki hastane arasında gidip geldim ,MR cekilcek yerden geçtim tesadüfen hamileler giremez yazısını görünce tedirgin oldum Kadin doğum Dr a da dedim böyle yazıyor benim iki düşüğüm var bu bebeğime en ufak birşey olsun istemiyorum dedim, Tomografi için o dedi ama riske atmayalim o zaman sezeryanla doğumu yaptıralım dedi .. bende verilen kağıdı imzalamadan eve döndüm ..