Glen Mrvesrkn bacım bebegin doğdugu yer varya orası bacaklarının arası ahrıyo böle sanki bebek baskı yapar gibi
Yaseminberk Mrvesrkn ellerim şiş birde uyuşuk 2 aydır uyuşuk geziyorum :) 35 haftalığız inşallah doğumdan sonra geçer.
Deki Zeynp ben ikibucuk aydir yatiyorum serviks kisalmasi vardi bide bebek asagida tasiyorum bide bebegin kilosu 10 gun ileri gidiyormus iki gun once dr a gitim belki de bebek agirlastigi icin hep kasiklarda vuruyor Allah yardimcimiz olsun az kaldi
yesim9401 30+2 yiz ama 31 üzeri çıkıyor, sol kasıkta ağrı oluyor ara sıra birde geceleri bacak agrisindan uyuyamiyorum yinede bunlarada çok şükür 🧚♂️
1850 Zeynp kalçalarım agrıyor.yürürken artık penguen yürüyüşü moduna geçtim😆gecelerı uykudan uyanıyorum bende cok şükür baya hareketlı oğluşum 👶🏻
Duranb 1850 Ahahahha Ben de penguen oldum ama yine de yuruyus yapmaya calisiorm temiz hava bol oksijen Iyi gelior
Elaylama Zeynp benim de son 1 haftadır bacak aramda ağrım var. 1 hafta sonra randevum var. Kalsiyum desteği isteyeceğim doktorumdan çünkü ayak bileklerim de ağrımaya başkadı. Ne kadar kalsiyum içeren şeyler tüketsem de yetmiyor sanırım. Magnezyum sayesinde hiç krampım yok. Demir ilacımı geceleri içiyorum kan değerlerim iyi şükür. Geceleri karnım acıyor resmen. Sabah uyanıp salona gidiyorum karnımın acısı geçiyor. Artık üzerine mi ytıyorum farkında olmadan bir fikrim yok ama sol bacağımın dibi yani bacak aramda olan kısmı ağrıyor genelde. Ne bileyim güzel geçiyor büyük sıkıntılarım yok ama ilk hamileliğim olduğu için de çok anlamıyorum ne normal ne değil 😅 30+2'yim ama benim bebeğim de 9-10 gün ileride çıkıyor. Fazla gezmiyorum genelde yatıyorum yıllık izne ayrıldım.
Zeynp Elaylama Benin’de kramplarım çok şiddetli değil kemik ağrılarımız kalsiyumdan olsa gerek dikkat etmeye çalışıyorum bende ama
Yarenelibol 32haftalığım sık sık lavaboya gidiyorm birde toplanmaları yokmu nefes alamıyrm😇🤣🤗🧿💙 baskada bi sıkıntm yok
Oyakubra Deki ay benımde ya kasıklarıma iğne batıyo sankı özellikle iş yapıp eğilip kalkınca bu akşam sorucam doktora ama kesin enfeksiyon var bende
Deki Oyakubra ben de varmis progesteron kulaniyorum uzun zaman o yapiyor dedi dr simdi enfeksion icin baska fitil verdi saba aksam artik sasirdim vallah hangisini kulanayim :/
Tuos2306 Zeynp 34+5 heryerim özelliklede çatı bölgesi çok ağrıyor kemiklerim acıyor. Geceleri uyıyamıyorum ve hep halsizim. Sürekli burnum tıkalı. Dün akşam hapşrınca bebek çıkıcak sandım 😂 böyle geçiyor ama yinede hepsine değer 🥰💙