Aryamom- Mrvesrkn 😭😭 30 olunca bunlar yoğunlsştı o kadar sert hareketleri var ki uykumdan uyanıcak kadar ağır vuruyor ve gece gündüz artık uyuymuyor mideme mideme geçirdiği tekmeler dışında bi şikayetim yok ama miniğim doğuncada uyumucak hiç galiba 😂😂
Zeynp Mrvesrkn maşallhhhh Yok benimki gece uyandırmıyor beni tuvalet dışı çok şükür Benim ki yokken anası gibi kıpırdamak istemiyor kalori yakacak diye zaar 😂 Açken çok tepiniyor 😂
Oyakubra Deki ay benımde ya kasıklarıma iğne batıyo sankı özellikle iş yapıp eğilip kalkınca bu akşam sorucam doktora ama kesin enfeksiyon var bende
Mrvesrkn Zeynp evet öyle ağırlaştık bende elimden geldiği kadar yatıyorum hep ama. Bol bol yürüyüş yap doğumun kolay olur diyolar ama ben en fazla 15 20 dkka yani sonra kalıyorum diyorum yürüyemiyorım yapamıyorım diyorum ama beni kimse anlamıyo☹
Mrvesrkn Zeynp maşallah ona annesi ne kadar şükretsek az ya şikayet etmememiz gerekiyo ama işte dayanamıyoruz konuşuyoruz böyle gene de şükürler olsn ki rabbim bizlere böyle bi mutluluk tattırıyo😊
Deki Zeynp ben ikibucuk aydir yatiyorum serviks kisalmasi vardi bide bebek asagida tasiyorum bide bebegin kilosu 10 gun ileri gidiyormus iki gun once dr a gitim belki de bebek agirlastigi icin hep kasiklarda vuruyor Allah yardimcimiz olsun az kaldi
Oznurboluzun Zeynp 32+2 gunluguz kızımla pek bi şikayetim yok geceleri geç uyumaya başladık bide bazen geceleri migdem yanıyor ve bu beni maf ediyor şimdilik böyle ♥️👼