Mutluemos Allah vicdan versin empati versin yada boşver senden uzak etsin onları sana bir şey diyeyim mi anne hissediyor olumsuz bir şey olduğunda da aksi durumda da Allah’ıma bin şükür 40 yaşında hamile kaldım doğal yolla evlendim iki ay sonra bazı dr lar sırf kendilerine fetal dna dan pay alacaklardı sanırım yok şu numarayı ara fetal yaptır yok amniyonsentez yaptır çok risklisin öylesin böylesin dediler hiç birine kulak asmadım ben inanıyorum bebeğim bin şükür şu an sağlıklı inşallah da sağlıkla doğacak en son perinatoloji ye gittim orada da olumsuz bir şey çıkmadı şükür şimdi tek bana kalan 38. Haftamızı beklemek ve doğum şeklimizin az çok ne olacağını görmek
Sen evladının miss kokusunu çek içine onun bu en minnoş zamanlarının keyfini çıkart lütfen
Kötü bir şey olsa hissederdin bu yazdıklarına da yansırdı emin ol Allahım esirgesin yavrunu ayağına taş değmesin bir ömür
Ama bir şeye tabi üzüldüm de 😞 elitinle kayınbiraderine yazık yaaaa onların ruhları ve kalpleri sakat Allah dermansız dert vermesin derler ama bilmem bunun dermanı var mı Allah ıslah etsin desek eder mi ki ? Yazık la 😁