Mutluemos Bulbulyuvasi yok yok ölüyorum bu nasıl bir şey yarabbim nefesim kesiliyor ter içinde kalıyorum gelen giden yok bağıranları duyunca korku da aldı tansiyonum düşük ilk yatış verdiğinden beri hersey üst üste geliyor
Bulbulyuvasi Mutluemos oyy hadi gözün aydın canım. Tospik mi kiloluydu yoksa sende benim gibi ıkınamayanlardan mısın
Mutluemos Bulbulyuvasi yarı yarı kaşınıyorum ya kilosu ancak yarın belli olur bebek ödemli dedi ben perişanım lavaboya bile gitmedim annem dikişler zarar görür diyor
Mutluemos Bulbulyuvasi ayakta mı yapayım oturarak mi kız ben çok kötüyüm sen nasılsın inşaAllah benden iyisindir
Bulbulyuvasi Mutluemos ben ayakta yaptım hala ayakta yapıyorum temizlenirken oturuyorum canım nasılsın? Benim kesi yerim sızlıyordu bugün hiç sızlamadı gibi ama göğüslerimin ortası ağırıyor içerden
Julideniz etkafa nefes almadan sonuna kadar kesmeden ıkınmak adeta morarıyorsun ıkınmaktan itme duygusuyla ben üç ıkınmada doğurdum :)
Mutluemos Bulbulyuvasi bende ayakta yapıyorum ama çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim de hasta Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin evlatlarını bağışlasın sizinde bizimde
annesiiiii Bulbulyuvasi gözünüz aydın darısı tüm doğal doğum isteyenlere bu hikayeden de doğru ıkınma nedir onu öğrendim ama kızlar unutmayın herkesin doğum hikayesi başkadır rabbim hepimize güç kuvvet versin 40 haftadayım hala ses yok :)
Bulbulyuvasi annesiiiii aynen öyle canım ama gerçekten ıkınma çok önemliymiş ıkınmadan olmaz yani benim üstümde iki kişi tepindi öyle çıktı içimden sen düşün
YigitPoyrazMomm Bulbulyuvasi Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim umarım burdan hiç gitmezsin😢🌷❣
minigin_annesi11 Bulbulyuvasi kız ben de pazartesi günü doğurdum😂 ayyy çok şükür kavuştuk bebelerimize rabbim isteyen herkese tattırsın çok farklı bir duygu❤️ sağlıkla büyüt bebeğini🌿
Bulbulyuvasi minigin_annesi11 evet valla doğum sancısı doğuma kadar sonra yeniden doğuyorsun bebiş unutturuyor her şeyi 🫶🏻 sağlıkla büyüt canım sende Allah utandırmasın 🥺❤️ çok güzel bir duygu çokk
Bulbulyuvasi Ulvana inşallah su gibi doğur canım. Ikınmayı çözdün mü şıp diye bebiş kucağında zaten hadi hayırlısı olsun inşallah ❤️
mylittlebabym Canıım şimdi gördüm. Gözün aydın. 1 ay sonra hiçbir şey hatırlamayacaksın.. Her şey o kadar yoluna girmiş olacak ki. Güzel gunlerde büyüt bebeğini 🩶
Bulbulyuvasi mylittlebabym mezun oldum artık biraz da kidste askı yiyelim kaldmerllsfk. Amin canım benim bizimkide büyüsün biraz spadan atarım fotolarını 🫶🏻