Gece-Ay Nsbglmz başkentte aylin önder hocaya gidiyorum ben memnunum bir arkadaşım da Aylin hocaya gidiyordu ikiz doğum yaptı o da çok memnun
Nsbglmz Gece-Ay başkentte şöyle bi sistem varmış mesai saatleri dışında doğum olursa doktor doğuma gelmiyormuş öyle duydum
Gece-Ay Nsbglmz Nsbglmz onu tam olarak bilmiyorum ama arkadaşımla aynı doktora gidiyorduk onun doğum yaptığı sırada şehir dışında olduğu için başka bir hoca girmiş doğuma ama onun için de çok iyiydi demişti.
mamyfat93 Nsbglmz aynen dolular aysun ebede ağustos da hiç kanul etmiyor bide tatile gidecem dedi 🤭 tamda bana denk geldiler 😅 hayırlısı diyelim
Kodal-42 Canım Feyza Nur İncesu var kendi özel kliniği var doktor harika Instagram adresi var bakabilirsin
Gamzeelimmm Nsbglmz Medicana hikmet karabacak var canım çok iyi bi doktor korkutmuyor istedigin herseyi rahatlıkla sorabilirsin
Fatoooooommm Nsbglmz bende Fuat hocaya gitmeyi düşünüyordum arkadaşım aynı hastanede ki elnare de yaptı doğumunu ve memnun kaldı Ama ben hastane değiştirdim Medicana da ki Tuba hanıma gittim ilk defa herkes memnun diye inşallah bende memnun kalırım
Smyye0303 Nsbglmz Farabi Mehmet bardakçı ve Refika Selimoğlu var canım ikiside iyi doktorlar ben farabiye gidiyorum Konya’ya geldim geleli 4.cu aydan buyana Mehmet beyde doğum yapicam 19 ocakta 😀
yasemin9222 minnos1mom kuzenim şehir hastanesin de yaptı mert bertizoglunda normal doğum du ama açılma olmadan suyu bitti o yüzden sezeryana aldilar
Hilal9797 Merhaba kızlar bende ali kemal belviranlıya gidiyorum varmi orda doğum yapıp memnun kalanlar acaba