Nsbglmz Kızlar 8 aydır Medova da Fuat demire Gidiyordum . Doğumuma 1 ay kala doktor eğitime gidiyormuş o kadar mutsuzum ki .. önceden hiçbir bilgilendirme yapılmadı başka doktor da araştırmamıştım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 🥹🥹
yasemin9222 Nsbglmz bende aynı durumdayım sabah sinirimden ağladım resmen kime gidecegimi hiç bilmiyorum fuat bey önceden biraz bahsetseydi 2. Doktor bakardım şimdi 32 haftalık napacagim bilmiyorum
Gbbggj Nsbglmz Nihan hoca gidebilirsin sakin bir doktor telaşlı Korkutucu değil normal doğum için seni rahatlatıyor
esmanurky Nsbglmz canım başkentte Mehmet ufuk ceran var kendi doktorum mükemmel birisi gitmeni tavsiye eslerim ebeleri de harika çok güzel de ilgilenirler
Nsbglmz Gizem-eruzun canım normal doğumu nasıl benim epizyo korkum var özellikle dikkat ediyor mu dikişsiz olması için vs
yasemin9222 Gizem-eruzun merhaba gece sancı falan tutunca geliyormu doğuma yoksa nöbetçi doktorami devrediyor bilginiz varmi
Nsbglmz yasemin9222 kesinlikle bana da hiç söylemedi son haftamda böyle bişey o kadar panik oldum kii
mamyfat93 Nsbglmz dün arkadaşımdan duydum oda 30 haftalık. Alıştığın doktoru değiştirmen hoş olmuyor ama mecbur kaldınız. Ben Tuğba sekmenli takipliyim bi görüşün bence
mamyfat93 Nsbglmz aynen dolular aysun ebede ağustos da hiç kanul etmiyor bide tatile gidecem dedi 🤭 tamda bana denk geldiler 😅 hayırlısı diyelim