Minikmucizemmm23 Satinur_66 tanışalım tabi ben Aleyna 20 yaşındayım Yozgat merkezde yaşıyorum 12+1 haftalık hamileyim ☺️🤍
Satinur_66 Minikmucizemmm23 bende sorgundan 12+1aynı haftadayız senin cinsiyet bellı mı 😁😍23 yaşındayım bendr
Minikmucizemmm23 Satinur_66 yok daha belli değil Çarşamba günü ikili test yapıldı pzt sonuç için Gidicem bakalım İNŞALLAH güzel haberler alırım 🤲🏻😇 sizin belli mi
Satinur_66 Minikmucizemmm23 inşallah canım hayırlısı olsun hakkında bende bugun ıkılı test ıcın gıttım kız dedı doktorum 💚kım bilir belki karşılaşırız 🙂
Satinur_66 Minikmucizemmm23 evet Kadriye hanıma gıdıyorum şehir de de sinem hanıma geldım ilk kez sen hangisine gıdıyosun
gunesinannesi_ Satinur_66 benim de öyleydi bütün teoriler çin takvimi rus takvimi keseden tahmin vs hepsi erkek çıkıyordu ama biz prenses bekliyoruz🌺 22+1 iz şuan güzel kızımla detaylıda da kesinleşti zaten🩷🌎
Satinur_66 gunesinannesi_ hayırlıca kucağına almak da nasip olsun canım benimde öyle oldu işte 😍😁kacıncı haftada kız dedıler sana
gunesinannesi_ Satinur_66 14+1 de kız dediler hiç değişmedi doktorum her sorduğumda kız diyordu 3 gün önce detaylıya girdim %100 kız dedi 🥰