Satinur_66 Herkesin erkek dediği bebişim kızmış tüm teorileri yıktık anlayacağınız keseymiş hesaplamaymış hiç biri tutmadı tam tersi oldu bizde 😊😁@Melekler12 @ZeynepNur5274 bildiler💚🧚♀️🧚♀️
Minikmucizemmm23 Satinur_66 sağlıkla gelsin İNŞALLAH bana da çevremdeki herkes kız diyor buradaki tahminlerde de sadece 2 kişi erkek dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam bakalım ne çıkacak bizde heycanla bekliyoruz 😍 bu arada Yozgatlı mısınız ?
Satinur_66 Minikmucizemmm23 evet yozgatlıyım sizde mı yoksa 😊😁gönlünüzden gecen olsun inşallah 💚😊bazen bebekler yanıltabiliyor benimki gıbı
doga21 Satinur_66 hayırlı olsun benimde oğlum olucak inşallah. Yarı yarıya tuttu buradaki tahminler 🥰
Satinur_66 doga21 teşekkür ederim size de hayırlı olsun inşallah bana burda sadece 2 kısı kız dedı herkes erkek demişti ama kız cıktı
mybaby4 Satinur_66 tahmin ve teorileri yıkmakta üstüme yok biliyorsundur canım 🥰 Tahminlerin hepsi kızdi ama oğlum olacak. Rabb’im hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🤍
mombarbie_ mybaby4 benimde hepsi kız ama ben erkek hissediyorum ahahah önemli olan sağlıklı olması tabi ama anne hissi işte rüyalarım da da hep erkek görüyorum zaten 🤣 daha 4 hafta var oda erkenden gösterirse anca o zaman ogrennicem zaman geçmiyor gibi 🤣
mervekrem Melekler12 bana da bakabilir misiniz lütfenn 😊🙏🏼 [https://mutluresim.com/images/2023/07/21/nl3CGl.jpg]
mervekrem mombarbie_ 14+2 olduk. Doktor hala bir şey söylemedi çok merak ediyorum 😊 gidince size yazarım