Nursena2023 Selinakbas Ay yok zaten normal pamuklu takımlar yetiyor. Kışın evler sıcak oluyor çok çok sarıp sarmalamakta doğru değil. Ama örme yelek kullandığım zamanlarda oldu benim oda illa ki anane babaanne birisi örüyor 🤭
Eminefe38 Nursena2023 bencede babasına çekerse sıcaktan nefret eder zaten 😂 teşekkür ederim bilgilendirme için bizim babaanne üstlendi örme işlerini 😂
Selinakbas Nursena2023 Ya tabiki de o babaanne yelekleri Allah’ın emri 😂 Çok sıcağı sevmiyorum eşimde hiç sevmez ama bakalım bizimki sevecek mi, sevmeyecek mi göreceğiz 😂
anneoluyoruuumm16 Eminefe38 Aralık’ta doğum valla 0-3 ay 2_3 parça şey aldım. Çok çabuk büyüyor zaten. 3-6 ay 6-9 ay aldım genelde. Ağız mendili aldim 21 tane şokta vardı bugun 4 lü 24 TL. Hoşuma giden şeyleri aldım ben ya genelde tulum aldım iki üç tek alt bir iki tek üst. Çıtçıtlı badi bol bol alcam çünkü çok kullanışlı diyorlar
Nursena2023 Aslan10 Kozmonot montlar da çok kullanışlı oluyor aslında mont tulum şeklinde . Mesela içini normal giydirip direkt onunla götürüyordum sağlık ocağı hastane vs çok rahat oldu. Tabi hemen ilk zamanlar değil de biraz büyüyünce .
2cocukluu-annee Eminefe38 daha cinsiyetini ogrenmedim ama ogrendikten sonra normal yeni dogan alirim onun yani sıra üsümesin diye ekstra battaniye gotururum yanimda hastaneye hastane sicak olur ama ciktigimizda sadece üşüyebilir o yuzden.tabii yeni dogan kumasi olarak muslin tercih etmem normal pamuklu bi kumastan alirim
Hdemir1618 Eminefe38 ağırlık olarak uzun kollu tulumlar ve takımlar tercih ettim çok almadım hediye vs gelecek edecek diye ağırlık olarak zıbın aldım ben . Annem ve kayınvalıdem yeşek şapka patik vs ördü. Annem battaniye ördü 2 tane. Bir de dışarısı için tulum aldım🫣
Nursena2023 Eminefe38 Erkek bebekleri hele sıcağı hiç sevmiyor . Benimkiler öyleydi yani 🌸 Rica ederim☺️ Ohh maşallah babaanneye😍
Nursena2023 Selinakbas Kaçınılmaz 😁 Benimkiler hiç sevmiyor sıcağı, erkek bebekleri sevmez diyorlar . 🤭
merveliyyy Eminefe38 e bebekten 99 tl kargo bedavaya bunu aldım çok tatlı bakabilirsiniz uygun fiyatlı