visnelibrownie Mel53 biz 180’e çektirdik özel hastanede normalde çok daha yükseğe çeken yerler var 350 - 400 lirayı bulan bile var ama benim çektirdiğim fiyattan daha uygun olan yerlerde var tabiki hangi ilde yaşıyorsunuz ?
28ilknur Mel53 ben Ümraniye de 250 tl cekdirdım doktorum yönlendirmisdi Zeynep kamil hastanesinden istifa etmiş sanırım kendine yeni muayene açmış doktor gayet memnunda kaldım
visnelibrownie Ewlat neden o kadar pahalı 😱 çok yüksek değil mi fiyatı ne özelliği varda o kadar para istediler
Ewlat visnelibrownie perinotoloji her hastanede olmuyo özel muayenehane olunca fiyatı sağlam geçiriyorlar bu arada Avrupa yakasında Ahmet Gül hoca👌🏻
Vera Mel53 Avrupa yakasında Güney hastenesine var orası uygun diye biliyorum istiyorsan bi fiyat al canım ama 200 den asağı da
eray06042017 Ben de 200 tl çektirdim antalyadayım kendi özel hastanem 400 istedi ama ben 200 başka bi radyolog buldum ordan çektirdim umarım sende bulursun cnm
Mel53 Burda 500/600 diyolar?!! Kafayı yemişler. Sanki yenibaştan çocuk üretiyolar. Alt tarafı makineyle damarına vs bakıcaklar, ben anlamadım neden bu kadar uçmuşlar🤯🤯😯
HilalAkgl Mel53 ben Avrupa yakasında oturuyorum detaylı ulyrasyon için baltalimanında cektırdım ücretsız hemde 10 dk da cektıler cnm yolun düşerse ugra derım 21 ve 24 hafta dıye bılıyorum 😊
Mervenin Buda ikili test gibi çok değişken fiyatları😅 bende bu ay içinde çekilcem inşallah araştırıyorum inş uyguna bula biliriz. Bende anadolu yakasındayım ama avrupa yakasındada çektire bilirim annem o tarafta