Meryemtolga koalamom_ en son 12 temmuzda baktirdim. 306 cikmisti. Bide dun baktirdim 3160 cikti. Nasil?
Veybil Meryemtolga canım Bilmiyorum ki 2 günde 2 katına çıkmadı lazım aslında Bi yandan normal gibide ama bilmiyorum
koalamom_ Meryemtolga yaklaşık %80 ilk bir artış olmuş 2 günde bir olarak hesaplarken bazı doktorlar %60 bile yeterli diyor
_Anonimdenim Meryemtolga sağlıksız mı ? Doktor öyle bısey dedı mı ? Benımde 2400 dü 7 haftalıkken sağlıksızdı kürtaj olmustum
Veybil Dynbfofrt canım gittim şimdi çıktım yine gözükmedi napıcam bilmiyorum geçen gittiğimde 6+3 gözüktü şimdi 6 çok saçma değilmi sizce de ne yapmam gerekiyor sizce
Veybil koalamom_ aynı hastane o doktor izşmliymiş diğeri vardı ama cihaz aynu gerçekten napıcağımı Bilmiyorum
koalamom_ Veybil doktorlar ölçümleri arasında fark olabiliyor ama sanırım siz 1 hafta önce gitmiştiniz en azında 7. Hafta içinde olması gerekiyordu şimdi sanki. doktorunuz bir şey dedi mi
Veybil koalamom_ bişey demedi ya gözükmüyor dedi bostur dedi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim her hafta 6 çıkıyor haftası