A_svgn Kızlar bugün 9 haftalık olduk bulantılarım geçti gibi ama kasıklarımda tüm gün ara ara batma hissi oldu hafif bir acı kanamam yok rahim büyüdüğü için normal dediler başına gelen var mı
Aslii- A_svgn aynı haftada yız ben de kendimi çok yordupum zaman keskin bel ağrısı ve kasıkta ara ara batma oluyı
yyasolii A_svgn benimde olmuştu canım böyle adet olacakmışım gibi sıcaklık falan basıyordu ana korkulacak bişry yok rahim büyümesinden dolayı normal işin rahat olsun kanaman galan yoksa korkma
Hdemir1618 A_svgn benimde ilk zamanlar öyleydi hatta yürüyemiyordum kasıklarım ağrı girince sonra düzeldi
Meryemtolga A_svgn Şartlarımız ayni. İlk hangi haftafa doktora gittiniz. Hangi hafta keseyi ve kalp atisini duydunu. Hayirli ugurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.
Veybil A_svgn benimde son adet tarihim 16 Mayıs keseyi gördük bebeği henüz göremedik ama bugun tekrar gidicem bakalım dua edin nolur
A_svgn Aslii- evet öyle denildi kanama falan olursa riskliymiş çok şükür hiç yaşamadım o yüzden kontrol haftamı bekliyim diyorum
A_svgn Veybil endişelenmeyin güzel düşünün ben 4 haftalıkken öğrendim çok yeniydi ne kese vardı ne bebek nasıl üzülmüştüm 7. Haftada dinledim kalp atışını bazen geç döllenme olabiliyor dedi doktorum