3Tospikannesi Ulvana Evet canım seninle aynıyız biliyorum hayır vurulmadım hastane uzak bana eşimde çalışıyor sabaha karşı geldi eve sancım ara sıra oluyor hafif suyum da gelmedi zaten doktor ay başı gelir diyordu 1 hafta daha sabreder inşallah miniğim
Vaveylaanur Alparslannnn tam 34. Haftadayım bugün 2 hafta sonra kontrolüm var sezaryen gibi duruyyo bakalım ne zaman doğuracağım😁
Alparslannnn Elifyarenn bende birşey yok şuan gercekten sadece uyuyamıyorum erken kalkıyorum bir anda heyecandan galiba 😂
Elifyarenn Alparslannnn bende aynı anlam veremiyorum gece uyuyamayıp sabah nasıl erken kalkıyorum diye düşünüyorum 😂
Alparslannnn Nerfemm aynı benimde ya bir an önce gelsin 10 gün sonra gün alıcam inşallah agustosun 7 sine denk falan geliyor sonra 🥰
Nerfemm Alparslannnn bir yandan ameliyatla dogurcam diyede korkuyorum bu sıcaklarda ameliyatlı olmak belden vurulan ignenin sonradan belimi zorlayacak olması hepsi sıkıntı. Kimi arkadasım 2 hafta için yakma kendini diyorda bakalım hayirlisi. Belki 38de normal kendi gelir 😂
selinbirincisezen Alparslannnn 33+6 😍 20-22 ağustos gibi kendi isteğim ile sezeryan istedim 😍 sağlıkla kavuşalım💕
Balbebek012 Alparslannnn soğursam da rahatlasam ya 37 oldum ağrılarım çok var bir an önce doğurasım var oğluş bekliyorum bir yaşına kadar yazlık kışlık her kıyafeti hazır çantası bezleri her şeyi hazır bir bebiş eksik. Uykular haraaaaaaaaaam
Xname rosemomm bende 37+1 ı’m ne gibi belirtilerin var erken mi olur geç mi bende merak içerisindeyim valla ☺