birmeleginannesi_ Kızlar merhaba Şanlıurfa da yaşayıp özelde şu doktor şahane dediğiniz doktor varmı ? Güvenilir.. Kaç doktor gezdim artık kolay kolay kimseye güvenemiyorum sağlam bı doktora gitmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen 🥰
Pinkflody birmeleginannesi_ Ben şanmed Hastanesine gidiyorum Orhan balçık’a gayet memnunum bende çok doktor gezdim ama bu doktor gibi değiller di.
Didemali birmeleginannesi_ nev hospıtal Sinan Karakeçili bnde ona gidiyorum memnunum ama doğum için değiştirecem
Nurbaltaci birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ çok iyi sakin bir doktor siz bi panikle gitseniz bile sakinleştiriyor ben ilk hamileliğim olduğu için biraz evhamlıydım. Ayrıca siz sormadan bile bebekle ilgili bilgiler veriyor
Seval0sevall Pinkflody hiç güzel değil durduk yere kan pıhtısını çocuk diye ameliyata alıcaktı kıl payı kurtuldum ve arkadaşımın 3 üz vardı 1 tanesini aldo düşük diye 6 aylık diğer ikisinde 3 saat sonra aldı yaşayan bebekler öldü resmen
Pinkflody birmeleginannesi_ Çok ilgili bir doktor bilgiside bence çok iyi riskli bir gebelik geçiriyorum ben şimdiye kadar ilaçlarıma tahlillerime kadar herşeyiyle çok ilgilendi kendisi ve bir çok doktor gezdim onun gibi ilgili birine denk gelmedim açıkçası
birmeleginannesi_ Pinkflody bende rahim filmi çektirmek istiyorum güvenilir işinin ehli iyi çekebilen bı doktor istiyorum
Pinkflody birmeleginannesi_ Anladım canım dediğim gibi ilgili bilgili bir doktor güvenebilirsen bak istersen
Happymomekim birmeleginannesi_ academia prof.dr.adnan incebiyik git ve tüm dr larla farkı gör harika vicdanlı biri her ultrason yapmasj detaylı zaten urfada ozeldeki tüm dr larin hocasi
Ayfer- Zelihaa23 bana bebeğimin kafa ölçüsü normalken çok büyük normal yapamazsın seni sezeryana alcam demişti. Ben de hemen başka doktora gitmiştim ve gayet normal doğum yaptım şükür
Pinkflody birmeleginannesi_ düşün tabi ki canım git görüş konuş gönlüne yatarsa güvenebilirsen tedavi olursun inşallah