- Düzenlendi
Buradan mezuun oluyoruz kızlar sooon 10 günümüz 🥹🤰🏼 Varmı bizim gibi olanlarr ne durumdasınızz 💐
Buradan mezuun oluyoruz kızlar sooon 10 günümüz 🥹🤰🏼 Varmı bizim gibi olanlarr ne durumdasınızz 💐
Been ama gelen giden yok kasılma sancı yok sadece karnım baya aşağı indi. Birden mı oluyor bu doğum hiç belirti yokken , böyle gdierse 40-41 haftalara kadar doguramicam galiba 😥😥😥 Meleklerininannesii
Meleklerininannesii benimde 11 gün. Hergun o gün bugun mü diye bekliyorum. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🙏 benimde ara ara regli agrilarim oluyor o kadar. Bir yandan doğum gelsin istiyorum biyandan gelmesin. Değişiklik bir his
Meleklerininannesii 1 Ağustos bizimde 💙
Yagmurmeric benim sezeryan olduğu için günüm belli canım sağlıkla gelsinler miniklerimiz inşallah zamanını vaktini ve saatini bekliyor annesi o 🙏🏻💐
Lale-gul bende canım rahim de bazen durup durduğum yerde aşırı bir kasılma ve bıçak batması gibi asla yürüyemeyecek bir hâl alıyorum. Tek sorunum bu o an acaba devamı gelir de doğum mu başlar diye korkmuyor değilim gerçekten karışık duygular sağlıkla gelsinler inşallah 🥹🙏🏻
Gulirmak bizimdee öylee sağlıkla gelsinler inşallah canımmm🩷
Meleklerininannesii amin hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah, Allah hepimize zamanında sağlıkla dogurmayi nasip etsin ❤️
Yagmurmeric Amin canım benim inşallah 💜🙏🏻