Yenianne222 01180322 heheheheh benim bir kızım da var babasıyla arasına inanamazsın iyiki kızım var diyor aşırı düşkünler birbirlerine 😍 sizinkiler de öyle olacak bak gör senin pabuç dama nasıl gidiyor 😂😂
01180322 Yenianne222 ondan eminim😅 şimdiden bitanm güzelim diye seviyo. Blki ilerde de bizimde oğlumuz olur ozamn görürler 😅
Yenianne222 Ayce09 kordonla karıştırmış olabilir miiii acaba kordon gibi de değil gibi de anlamadım bizimkini önce erkek sonra kız dedi çünkü 😂
Ayce09 Yenianne222 bilemedim aynısı olunca bana doktor 3 tane fotosunu vermiş gösterdi bak diye aynısı
201520202023 Kafası solda olan kız sagda olan erkek olurmus kizlar buyuklerimiz oyle derdi saflikli olsunda cinsiyet frketmio bnce
Yenianne222 Nurr29 bana kız gibi geldi sanki kafa yapısı kıza benziyor sağlıkla gelsin inşallaahhh 🙏🏼😍 size tahminde bulunuldu mu
Yenianne222 Morelma_ yaa öyle mi geldi size bakalım ne diyecek 😍😍 ilk erkek dedi sonra neye göre göremedi de kız dedi bilemedim 🙈
Morelma_ Yenianne222 benimde oğlum da 2 kontrolümde kız dediler en sonunda yine erkeğe döndüler😁hayırlısı olsun
Yenianne222 Morelma_ çok teşekkür ederiiim inaşllaaahh 😍ultrason görüntüsü var mı acaba elinizde rica etsem 🙈🙈
Yenianne222 01180322 hahahah inşallaah Rabbim gönlünüze göre versinn inşallaaah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun 😍🙏🏼