Yenianne222 Bir erkek bir kız dedi doktorumuz hangisine inanalım bilemedik bi bakar mısınız acaba size tahminde bulunabilir misiniz 🙈🙈🙈 @esmerella37 @Hatice12345 @Melekler12
Yenianne222 01180322 bilemedik valla bi gittim erkek bi gittim kız dedi :) başka fotolarda yükleyeyim hemen onlara da bakın isterseniz bi 🙈
01180322 Yenianne222 ultrason görüntülerimiz benziyo benim bı kizim olacakmış 🌸sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa nasip olur inşallah sağlıklı bı şekilde🤲
Yenianne222 01180322 sağlıkla gelsin inşallaaahh ne güzel😍🙏🏼 rica etsem ultrason görüntünüzü ekleyebilir misiniz 🙈
Yenianne222 zehrazeynep baktı aslında onunda fotoğrafını ekledim üstte :) ona göre erkek dedi pipi gösterdi sonraki kontrolde yok bu kız dedi :)
Yenianne222 01180322 oyyy maşallah prensese yazarım tabiki Salı günü 16:30 randevum var bakalım artık 🙈😇
Yenianne222 1prensesannesi_ amiiinnn çok teşekkür ederim canım benim bakalım bizim yaramaz ne çıkacak bi erkek bi kız bizde bi hazırlık yapamıyoruz 😂😂
Yenianne222 Ceren1993 valla balım öyle gibi geldi bize de ama önce pipi diye bişey gösterip sonra neye göre kız dedi onu da anlamış değilim inşallah Salı netleşir de karnımı kızım diye mi oğlum diye mi sevcem belli olsun 😂😂🙈
01180322 Yenianne222 herşey gönlünüzce olur umarım🤗bunların hepsi tatli meraklar. Sağ salim kucağımıza alırız insallah
Yenianne222 01180322 ahhh aynen öyleee inşallah sağ Salim zamanında doğarlar şimdiden doğurasım ısırasım koklayasım var zaten zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🙈😂
01180322 Yenianne222 bugün eşime dedim, o bni severken biraz deli seviyo. Bana yaptığını kızına yaparım dedim gözü korktu. Opmelere kıyamam her gün sohpet etmeye calisiyorz ben konusuyorm ondan bı kıpırtı bile yok 😅
Yenianne222 Ayce09 kordonla karıştırmış olabilir miiii acaba kordon gibi de değil gibi de anlamadım bizimkini önce erkek sonra kız dedi çünkü 😂
Yenianne222 01180322 heheheheh benim bir kızım da var babasıyla arasına inanamazsın iyiki kızım var diyor aşırı düşkünler birbirlerine 😍 sizinkiler de öyle olacak bak gör senin pabuç dama nasıl gidiyor 😂😂