FatmaDkmts ikiprensannesi__ imkânm da orta derece canım ne yok diyebilirim ne var ona göre kullanışlı ise almak isterim
ikiprensannesi__ FatmaDkmts kullanışlı kendini çok zora sokmicaksan al bence ben ilk cocugumda emanet bulmuştum şimdi ikinci çocuğumdada emanet buldum neyseki yoksa durumum el vermezdi almaya bana göre kullanışlı güzel ürün
Nhlhmz11 FatmaDkmts benim aldığımı bulamadim alalı biraz oldu ama benzerini buldum bakabilirsiniz Happy baby plus ana dizi yani yazınca çıkıyor 600-700 arası
FatmaDkmts Rabissssscee tamam canım ben almazsam sana yönlendiririm ben bakacağım bi nasıl bi şey olduğuna önce sonra alıp almamaya karar vereceğim
Rabissssscee FatmaDkmts alırsan güzel günlerde kullan inşallah kuzum almazsan haber verirsin o zamana kadar ben almazsam konuşuruz 😁 doğuma az kaldı çünkü 🌸
FatmaDkmts Rabissssscee tamam canım.ben bakacağım da satacak kişi tatile gitti 15 gün onu bekliyorum eşimi.ikna edersem bide begenirsem alırım
2prensessannesi FatmaDkmts bence çok gerekli çol büyük rahatlık cocugu sallama uyutma derdi olmuyor salıncakta uyuyor. Kucakçı bebeklere de iyi onda sürekli sallanması
THale FatmaDkmts Bana fuzuli geliyor ama kolik bebekler için yararlıymış. Biz normal ana kucağı aldık onda da çok az durdu cimcime