FatmaDkmts CemrePektas doğru canım haklisin aslında gereksiz şeyleri almak istiyoruz bazen ilk çocuk olunca işte heyecan Yapıyor insan 😍
zlmchnklc FatmaDkmts canım almayacaksan tanıdığını bana yönlendirir misin ben işe döneceğim bebek 4 aylıkken kayınvalidem ilgilenecek ona kolaylık olur kendim olsam istemezdim sallanmaya alışmsın diye ama kayınvalidemin yaşı var
FatmaDkmts zlmchnklc yönlendirirdim tabiki bitanem ama şehir içi istiyor elden teslim edip parayi elden almak istiyor
FatmaDkmts zlmchnklc yok canım yüz yüze istiyor dediğim gibi siz ürünü görüp alacaksınız o da parayı.elden teslim alacak
nur__a Ben de letgodan nuna leaf curv ana kucağı aldım. İçi gayet geniş ablam da kullanıp memnun kalmıştı. Çocuk anaokuluna geçti hala oturabiliyordu. Tavsiye ederim.
Yigit_Yagiz_Moms FatmaDkmts ben joie ninkini almıştım çok memnun kaldım. Bebeğin altını değiştiriyorsun karnını doyurup ana kucağına koyuyorsun sende evdeki işlerine bakıyorsun ben çok rahat ettim.
Ecem95 FatmaDkmts 10 gündür kullanıyorum resmen hayatımı kurtarıyor elektirikli titreşimli bizim ki fisher price para verip almadım kuzenimin cocugunun tas gibi temizdi kullanıp geri vereceğim bebeğim 3 aylık mutfakta yemek yaparken yada yatak odasında çamaşır katlayıp yerleştirirken banyoda cook felaket işe yarıyor tavsiye ederiiim
FatmaDkmts Ecem95 benim tanıdığım bana verebilecek kimse yok canım uzaktan bi akraba sadece istersen stayim sana dedi onun için Kararsiz kaldım yoksa parayla verip bende alma taraftarı değilim 3 4 ay için yani
Ecem95 FatmaDkmts aynen cok ucuk paralar isteniyor 6. Aya kullanabiliyor o kadar süre için o kadar para gereksiz kiralayan bir site vardı oradan kiralayın satın almadan eğer bütçeniz varsa
Ecem95 FatmaDkmts https://kiralamini.com/urun-kategorisi/ana-kucaklari?gad=1&gclid=CjwKCAjwq4imBhBQEiwA9Nx1Br4zwwLs-WwlHD5q6cxrJRNZCok_JIZe4Q3LdOLmDFD8xFYm_6rW6BoCiFEQAvD_BwE https://www.kiralarsin.com/4moms-mamaroo-ana-kucagi-p-42?gclid=CjwKCAjwq4imBhBQEiwA9Nx1BhbryOSjY_v9BIyjvwAH-OELYBbBaPvXh_Ahqw65brIJAz-mljEmqhoCW0wQAvD_BwE Ben buralarda görmüştüm kiralayacaktım ama ödünç verdiler gerek kalmadı siz iyice araştırın güvenilirliğini vs sonra yanlış bi şey olur kimsenin vebaline girmek istemem çünkü ben direk buralardan kiralamadığım için böyle söylüyorum sadece araştırıp görmüştüm fiyat almıştım😊
ikiprensannesi__ FatmaDkmts yani imkanın varsa çok iyi ben ilk oglumda birinden emanet kendi kendine sallanan elektrikli beşik almıştım çok rahattı ama imkanın yoksa kendini boşa borca sokup alma derim
FatmaDkmts ikiprensannesi__ imkânm da orta derece canım ne yok diyebilirim ne var ona göre kullanışlı ise almak isterim
Nhlhmz11 FatmaDkmts onlar bence çok gereksiz , 6 kiloya kadar taşıyor , sonrasında sakıncalı birkaç aylık bişe , onun yerine 25 kiloya kadar taşıyabilen hem öne arkaya hemde yana sallanan aldım ve çok memnunum , Elim ayağım oldu