Sedanurumut edasontr evet femerayla yumurtayı güçlendirip çatlatma içinde toz bir ilac kullandım aynı anda glifor kullandım ve sporda yaptım
Serenn16 edasontr ozaman yumurtalarıa bakmak için çağırıyorlar canım belli olur ne kadar büyüklüğe ulaştığı
edasontr Serenn16 21 ci gun kan aldı baktı ama yumurtlaman olmamıs dedi ilac tedavısıne baslıcaz dedi ama
elvangnc Serenn16 yok adette problem yok hamile kaldim zaten bir defa 6aylikkrn kalbi durdu olu dogum oldu.simdi dorduncu aydir tekrar deniyorz
Dneglr Bence önce bi amg testi yaptırın belki yumurta rezerviniz azdır ondan yumurtlama olmuyordur bende de öyleydi cünkü hic yumurtlama göremiyorum tüp bebek deniyoruz su an devlete gidip asılama vs yaptırmak istemedim en mantıklısı tüp bebek
Dneglr edasontr bende de bakmamıslardı bana pcossun sen dedi doktorlar amh baktırdım yumurta rezervim düşük cıktı direk tüp bebeğe git dedi doktor ilgisiz doktorlar birde ben kendim yaptırmak istedim doktor gerek yok diyordu iyiki yaptırmısım vakit kaybetmeden tüp bebek denedim
Sedanurumut edasontr Rabbim nasip etsin insAllah. Kafaya takmadigim dönem oldu birde herkes takma derdi takmamak elde değil derdim ama dusenecek fırsatımin olmadığı ay tuttu
Rabissssscee edasontr tüp bebekte dahi doğru düzgün yumurta çıkmayan ben kendiliğinden gebeyim :) umut olurum belki 😊 rabbim ol der ve olur ♥️ aratmadan uğraştırmadan kendi haznesinden versin inşallah 🥰
edasontr Rabissssscee amin inşallah 🥰🥰 umut oldun ama kendiligimden kalacagımı sanmıyorum 3.5 sendr korunmadık