edasontr yumurtlama oluyor ama cok kucuk oluyormus gebelık olusmuycak kadar bana klomen yada famera ise yararmı ? boyle olup bunları kulllanıp hamile kalan varmı ?
KzeynepCT edasontr aynı sorun bendede vardı 15,16 mm kadar büyüyor ama çatlamıyor dedi doktorum iğne kullandım 5 gün göbekten bir çatlama iğnesi yaptım 23 haftalık hamileyim şuan
tatlibebegim_ edasontr benimde asla büyümüyor pcos var geçen ay femara kullanıp aşılama oldum tutmadı 15 gün önce rahim filmi çekildim diğer ay doktor klomene başlıycaz dedi umarım faydası olur
Fener1608 edasontr Benim de aynı pcos olduğu için yumurtalarım çok küçük geçen ay klomen başladım çok bir işe yaramadı 13 mm büyüdü yumurtam bu ay işe yaradı hemde iki yumurtamda da yumurtalama gerçekleşmiş Allah nasip ederse bu ay o güzel haberi almak istiyorum 😊🤲
edasontr KzeynepCT yaa ne guzel bana da yumurta geliştirici ilac kullanıcaz dedi ama olur dimi benm de bebegim 🥰
Kubra00111 KzeynepCT merhaba canım bende klomen hap kullandım artindan 22 olunca yumurtam çatlatma iğnesi vurundum az kahverengi lekelenmem olup geçti sende de oldu mu
KzeynepCT edasontr tabikide olur rabbimin izniyle 🙏🏼 ümidini yitirme hiç dene bu ay olmadı birdahaki ay yine dene elbet zamanı var senide bekleyen güzel mucizenin
KzeynepCT Kubra00111 yok benim hiç olmadı kanamam öğrendiğimde doktorum direk progestan yazmıştı fitil olarak hâla kullanıyorum
Serenn16 elvangnc adet olmanda r problem yoksa hamilelik gerçekleşmediğinde doktora gidip o seni adetin 3 günü yada adete yakın çağırıyor ultrason ile bakıyor oradan görüyor ne kadar büyüdüğünü
elvangnc Totanseyma hiii ben sadece karindan baktgnda yumrtallklarn gayet iyi demsti normal muaynede .hormon testlermde normal bilemedm varmidir bende
Serenn16 edasontr tam aynı değil ama benziyor canım benimde pcos var kendiliğinden adet olmuyordum çatlama büyümede oluşamıyordu femara kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum hemen o ay hamile kaldım şuan 32 haftalık hamileyim femara kullandım bende işe yaradı
elvangnc Serenn16 yok adette problem yok hamile kaldim zaten bir defa 6aylikkrn kalbi durdu olu dogum oldu.simdi dorduncu aydir tekrar deniyorz
Sedanurumut edasontr PCO da yumurta fazla oluyor ama tembel olduğu için büyüyüp catlamiyor ben femera kullanmıştım