Eğer durumun varsa 6 bin için riske atma derim çünkü günümüz şartlarında 6 bin çok iyi bence

Ela_nur19 benim öyle oldu bir ilçeye taşındık burada özel hastane yoktu git gel olmasın diye son 1 ay devlete gittim orada doğum yaptım doktorumuz iyiydi şanstan

Son dakika devlete gitme çünkü acil durumun yoksa bakmıyorlar randevu al git en azından kaydın olsun devlette takipli ol. Ben özele gidiyorum ama ilk andan itibaren devlette de takipliyim doğum için zam geldi 21 bin oldu ama yinede özelde yapacağım sadece acil bir durum olursa devlete gittiğimde baksınlar diye devlette kaydım var

6 bin çok iyi bir para bunun için özelden vazgeçilmez ben 5 ay önce 10 bin verdim hiçte pişman değilim devlet insan yerine koymuyor bide özele alışıp devlete gitmek insan çok bocalıyor bide bebek bu 30 binde olsa verir özelden vazgeçmezdim

6 bin süper fiyat. Verebilirseniz hiç devlete gitme bence. İnsan muamelesi yapmıyolar

Ela_nur19 benimde sezeryan 12 500 olmuş ocağa kadar artarmış bile doktorum özel hastane ile anlaşmalı fiyatlar çok fazla Allah yardımcımız olsun.

Nazlicntr ayy bilmiyorum inan ki burda da devlette doğuranlar çok memnun kafam allak bullak oldu iyice

Nazlicntr bunun için sormuştum zaten ama ön ödeme kabul etmediler gelecek zamlardan dolayı

Ela_nur19 35 haftalığım bütün takiplerim devlette yaptırdım şimdi özele gidiyorum çünkü ilk dogumi orda yaptım hayvan yerine koyuyorlar resmen özelde doğum yapacağım 13 bin istiyorlar bizde de insan gibi muamele görürüm hem

Ela_nur19 devlet hastaneleri belli bir haftadan sonra takibini yapmadığı gebeyi doğuma kabul etmiyor canım 6 bine iyi bulmuşsunuz doğumdan sonra hastaneden fatura ve yapılan bütün işlemlerin bir belgesini alın sigortaya başvurun sizden alınan fazla ödenek varsa geri alabiliyorsunuz

Ela_nur19 Son dakika giderseniz güzel bi azar yersiniz eğer devlet dusunuyorsaniz simdiden randevu alip muayene olun kayit olussun ama 6 bin cok iyi burda 15 bin ve özel daha rahat bende özelde yapcam gibi devlette de takipliyim ama istemiyorum acikcasi

Ela_nur19 ilk kızımda özele gittim sürekli doğuma da devlete gitmiştim Bolu’da. Hastahanenin fiziki şartları, doktorum, ekibi gayet iyiydi. Çok memnun kalmıştım. Direkt devlet kötü diyenleri dinleme. Bir araştır doğum yapmak istediğin hastahaneyi ona göre karar verirsin