Ela_nur19 35 haftalığım bütün takiplerim devlette yaptırdım şimdi özele gidiyorum çünkü ilk dogumi orda yaptım hayvan yerine koyuyorlar resmen özelde doğum yapacağım 13 bin istiyorlar bizde de insan gibi muamele görürüm hem

Ela_nur19 devlet hastaneleri belli bir haftadan sonra takibini yapmadığı gebeyi doğuma kabul etmiyor canım 6 bine iyi bulmuşsunuz doğumdan sonra hastaneden fatura ve yapılan bütün işlemlerin bir belgesini alın sigortaya başvurun sizden alınan fazla ödenek varsa geri alabiliyorsunuz

Ela_nur19 Son dakika giderseniz güzel bi azar yersiniz eğer devlet dusunuyorsaniz simdiden randevu alip muayene olun kayit olussun ama 6 bin cok iyi burda 15 bin ve özel daha rahat bende özelde yapcam gibi devlette de takipliyim ama istemiyorum acikcasi

Ela_nur19 ilk kızımda özele gittim sürekli doğuma da devlete gitmiştim Bolu’da. Hastahanenin fiziki şartları, doktorum, ekibi gayet iyiydi. Çok memnun kalmıştım. Direkt devlet kötü diyenleri dinleme. Bir araştır doğum yapmak istediğin hastahaneyi ona göre karar verirsin

Ela_nur19 bende özel takipliydim ama fiyattan dolayı devlete geçtim hiç de sıkıntı yapmadılar doğumuda orda düşünüyorum

Ela_nur19 ben hem devlet hem ozel takipliydm devlette dogum yaptim daha vaktiniz var devlete gidin arada

6 bin mi 🙃 keşke bizim de öyle olsa indirimli 12’ye anlaştık bu bile uygun geldi bu dönemde çünkü sorduğum her yer 25’ten başlıyordu

Ela_nur19 yalnız fiyat çok çok iyi. Bulunduğum yerdeki en ucuz özel 12 bin 💔 devlette yapacaksanız kaydınız olsun, kontrollere gidin. Gerekirse iki yerde de kontrollere devam edin

Ela_nur19 bence 6 bin çok çok iyi cüzi miktar değil keşke benim gittiğim özelde 6 bin olsa 16.500-20 bin arası diyor