Meriitasann AL2710 aynısını bende dedim valla benim doğumda aralık sonu Ocak başı gibi o zamana 30 bin olur
AL2710 Meriitasann Aramızda çok bir zaman olmayacak inşallah benimde Kasım sonu Aralık başına denk gelecek inşallah. 20+3 olduk bizde
Meriitasann motherlove kendine hasıl rahat hissediyorsan artık canım sonuçta ikinizin sağlığı bu sağlıkla geçsin kucağınıza alın sağlık olsun para bir şekilde yerine konulur
Vildantas motherlove ben doğum paketi almadım farklı şehirde olduğum için eşimden dolayı normalde bi kaç ay bulunduğum şehirde gittim ama SGK dan doğum ücretini sonradan alabilirsiniz diye biliyorum ne kadar doğru bilemem
Elifyarenn AL2710 ben eşimin iş arkadaşından duymuştum Tokatlı kendisi en son 6 bin tl imiş Tokat Medical Park
AL2710 Elifyarenn Öylemiii doğrudur ben henüz doğum ücretlerini görüşmedim biraz daha zaman ilerlesin diye düşünüyorum
Annekuzusu38 motherlove ben 15 gün önce konuştuğumda hatice hanımın doğum paketi için 35 bin tl fiyat söylediler
motherlove Annekuzusu38 Sanırım haftaya göre fiyat söyleniyormuş bende 11+2 32 bin dendi ama açıkçası fazla buldum 23 bin olsa makuldü aşağı yukarı fark etmez benim riskli olduğu için Hatice yanıma gitmek istiyordum ama kendi doktorum yeni yer açtı onla aynı fiyata geliyor o yüzden eski doktoruma döneceğim oda city de doğum yaptırıyor en azından hastalıklarımı ve beni tanıyor
motherlove Fatmayagiz Pınar Aksoy’a gittim ama frekansım tutmadı sanki eski doktorum daha ilgili ve samimiydi belki bu sefer dilek gülere giderim hastanede bi doktora gitmek istiyorum ama memnun kalmazsan eski doktoruma gideceğim doktor benim için çok önemli
Fatmayagiz @motherlove Ben Dilek hocanın hastasıyım hamileliğimin başından beri gidiyorum ondan sordum. 37 haftalık hamileyim çok memnunum. İlgili, güven verici, cana yakın bir doktor benim şansım oldu yani. Tavsiye ederim sizede kesinlikle 😇
motherlove Fatmayagiz Bu sefer ona randevu alacağım nasipse Sizde son haftalara gelmişsiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻