Berkos Babyy21 valla kullanıyorum ya çok az olmakla beraber çünkü gerçekten sıfır ter bu yaz mevsiminde büyük nimet
Babyy21 __mom1 evet bende siveno rollon aldım ama bu sıcaklarda hiç ama hiç işe yaramıyor. Diğerlerinde de alüminyum vs var diye emin olamıyorım ama mecbur kullancam sanırım
Seastar88 Kışın gerek yoktu organık deo kullanıyordum ama yazın tabıkı yardımcı olmuyor☹️Ben de daha temız ıcerıklı diye kendımı avuttugum garnier mineralli kullanıyorum.Doktor tavsıye etmıyor ama işte olabıldıgınce idare🤷🏼♀️
Nur001 Kız deodarant zararlı mıydı ben 9 ay kullandım 🤭 ne kadar farklı bilgiler öğreniyorum ama hamileliğin sonunda😂
gunesinannesi_ Babyy21 ben de kullanıyorum valla onsuz çıkamıyorum bir yere terletmiyor koku yapmıyor hiçbir şekilde çünkü havalar aşırı sıcak
Babyy21 gunesinannesi_ evet bende gebelikten önce kullanıyordum sakıncalı diye gebelikte kullanmıyordum ama baktım olacak gibi değil
sselinn Babyy21 bir şey olmadı çok şükür. Ben uzun bir süre zararı olabileceğini bile düşünmedim. Sonra aklıma geldi. Doktora sormayı unuttum falan derken hep kullanmış oldum