FatmaAzra_ Deryaerez1616 yani byle bi durum için çok bisey diyemiycem öyle umudedelim insallah öyledir. Size yanlis bilgi verip umitlendirmek istemem
Kadir3565asli Deryaerez1616 bos gebelik olmasin cnm😐 Allah korusun tabiki bebegi hic gormedin mj kalp atisini duymadin mj ?
Deryaerez1616 Kadir3565asli Sagol ıyıkı hatırlattın zaten boş gebelıkten korkuyorum ayrıca 15 haftalık gebe degılım 😔
Kadir3565asli Deryaerez1616 canım sen adet tarihimi hatırladım 15 +1 im demedin mi ultrasonda 8 haftalık gösteriyo dedin
Susam1516 Deryaerez1616 benim aynı tarih son adet tarihim 15+1 im suan cnm senin ki kadar gec döllenme olur mu bilemem değişik bir durum
Kubra_0602 Deryaerez1616 tamam canım endişelenme inşaa bı şey yoktur geç döllenme olsa bile doktor sana tavsiye de bulunur. 8. Hafta da Kalp atışını duymaman da normlamiş kimisinin ki 12. Hafta da bile duyulabiliyormus
Kubra_0602 Deryaerez1616 benimki de görülmedi 6+6 da merak etme bana da iki hafta sonra ya gün verdi doktor
Bernaderen Canım seni üzmek istemem ama bendede gec döllenme vardı ama bir hafta geriydi sadece ve doktorum bu durumun 3 haftaya kadar normal sayıldığını 3 hafta ve üzeri geriliğin normal olmadığını söylemisti ben korkmustum cünkü bir hafta kücük cıkınca ve hatta ilerleyen haftalarda bebeğim bir hafta kücük giderken üc hafta geride kaldı 13 olması lazımken 10 du ve kürtaj oldum kalp atımıda durmustu ama sende bebek ve kalp atısıda gözükmemis muhtemelen boş gebelik 😔 ama tabi bu bizim senin söylediklerine karsı fikrimiz bildiklerimiz kadarıyla en iyiisini doktor bilir