Deryaerez1616 Kuzular 14.08.2018 de adet olmustum sız hesaplayabılırmısınız kac haftalık hamıleyım hem ultrasyona göre 8+2 cıkıo gec döllenmeyı ogrenebılırmıyım lutfen yazınnn adet tarıhımı hesaplayın lutfen ben bılmıyorum🙏🙏
Susam1516 Deryaerez1616 benim aynı tarih son adet tarihim 15+1 im suan cnm senin ki kadar gec döllenme olur mu bilemem değişik bir durum
Fbd Deryaerez1616 adetin düzensizse son adet tarihini baz almamak gerekiyor demek ki ya adet olmadan yumurtan olmuş doktoruna sordun mu neden bu kadar fark var diye arada benim bildiğim o kadar fark olmaz
Kadir3565asli Deryaerez1616 bebeği göremediysen yanlış adet tarihin senin 15 haftalık bebek net görünür cinsiyeti bile belli olur🤔
Deryaerez1616 [bilinmeyen] doktoruma adet tarıhını unuttuğumu demıstım ultrasyonda oyle uyumlu çıktı anlamadımkj gec dollenmemı acaba
Kadir3565asli Deryaerez1616 bos gebelik olmasin cnm😐 Allah korusun tabiki bebegi hic gormedin mj kalp atisini duymadin mj ?
Deryaerez1616 [bilinmeyen] evet ama ultrasyonda 1-2 hafta önce 6+6 görünmüştü sonra saydım bugun8+2 cıkıo
FatmaAzra_ Deryaerez1616 yok oyle bisey demedi gittim adet tarihimi sordu soyledim dedi gec dollenme yani
Deryaerez1616 [bilinmeyen] yarın gdecem bebegı goremedık henüz bakıcaz ıns gorurum bende bır umutla belkı gec dollenmedır dıye yazdım
FatmaAzra_ Deryaerez1616 catlama ignesi klomenle hamile kalinca gec dollenme oluyor çoğunlugu benim oyleydi mesela