rosemomm yarın çatı muayenem var çok heyecanlı ve stresliyim yaptıranlar nasıldı, çok zorlandınız mı 🥺 bunda bu kadar stres yapıyorum normal doğum nasıl olacak stresii 🥺🥺
Mom0888 rosemomm alttan muayene yaptığı gibiydi hissetmedim fazla korkulacak kadar zor değil alttan muayene olmakla çok bi farkı yok cnm
nuranumut rosemomm bende yarın olacağım bir kez yaptılar daha önceki haftalarda bebeğin baş kısmını görebilmek için ama canım acımadı kendini kasmamak gerekiyor ben gayet rahatım saniyelik birşey herşey bizim elimizde
Semyyy Mom0888 alttan muayene ile cati muayenesi farkli seyler mi benim sancim var diye alltan muayene yapildi acilde ama kendi doktorum henuz cati muayenesi yapmadi ben ikiside ayni sey saniyodum ilk hamileligim
Gizemengin35 rosemomm aynı dert bndede var ve hiç olmak istemiyorum napcam bilmiyorum 27 sinde kontrol
Mom0888 Semyyy aynı değil ama benzer eliyle muayene ediyor ama öyle aşırı ağrı yapacak vs bişey değil ufak ve saniyelik oluyor beni 36 haftada muayene etti ufak sancım vardı diye hem açılma var mı diye baktı hemde çatı muayne yaptı
Banubebek1 rosemomm bende salı günü oldum korkma canm rahat ol kasma kendini 1 dakka bile sürmedi acıtmadı hiç nazik davrandı anlamadım bile doktorum açılmam başlamış dedi bakalım bekliyoruz artık bizde
Gizemengin35 Banubebek1 Rabbım sağlıkla kurtarsin sizi ins nst de belli olmuyomu onu yapmak zorundami
rosemomm Gizemengin35 nst de sadece rahim kasılmasına yani sancın olup olmadıgına ve bebegin kalp atışlarına bakıyorlar çatıdaysa senin rahimdeki açılmana ve normal doğuma uygun olup olmadıgına
Banubebek1 Gizemengin35 nst de sancım cıkmadı ama mecbur bakıyorlar canm doğum şekline ona göre karar veriyorlar
Eybikk Benim de yarın çatı kontrolüm var ama sancım vardı bir kere daha yapmışlardı açıklık var mı diye , hiç acı hissetmedim çok rahat geçti rahat ol stres yaparsan orayı da kasarsın