Banubebek1 rosemomm bende salı günü oldum korkma canm rahat ol kasma kendini 1 dakka bile sürmedi acıtmadı hiç nazik davrandı anlamadım bile doktorum açılmam başlamış dedi bakalım bekliyoruz artık bizde
Gizemengin35 Banubebek1 Rabbım sağlıkla kurtarsin sizi ins nst de belli olmuyomu onu yapmak zorundami
rosemomm Gizemengin35 nst de sadece rahim kasılmasına yani sancın olup olmadıgına ve bebegin kalp atışlarına bakıyorlar çatıdaysa senin rahimdeki açılmana ve normal doğuma uygun olup olmadıgına
Banubebek1 Gizemengin35 nst de sancım cıkmadı ama mecbur bakıyorlar canm doğum şekline ona göre karar veriyorlar
Eybikk Benim de yarın çatı kontrolüm var ama sancım vardı bir kere daha yapmışlardı açıklık var mı diye , hiç acı hissetmedim çok rahat geçti rahat ol stres yaparsan orayı da kasarsın
rosemomm Kumsalakkus valla iki doktor takibindeyim biri 36 da bakacaktı hazır değilim 37 de baksın diye konuştuk, diğerine de 36+5 deylen gitmiştim erken daha haftaya bakalım demişti yani çoğunluk bence 37 diye duydum ama ortalama 37/38 de bakmayı daha uygun buluyorlar sanırım
Mom0888 Semyyy aynı değil ama benzer eliyle muayene ediyor ama öyle aşırı ağrı yapacak vs bişey değil ufak ve saniyelik oluyor beni 36 haftada muayene etti ufak sancım vardı diye hem açılma var mı diye baktı hemde çatı muayne yaptı
selverg rosemomm bende 27. Haftadayım da merak ettim kaçıncı haftada yapılıyor diye biraz çekiniyorum açıkçası en azından bileyim kaçıncı haftada olacağını diye sordum sizin doktorunuz önceden söyledi mi ne zaman yapılacağını
Mom0888 rosemomm bende tedirgin gitmiştim ama öyle değil ya 2 sn bişey hiç tedirgin olma hemen bitiyor zaten
Aslim12 Benimde 26sında randevum var 39+4 olucaz anca kontrol edicek nstde hiç sancım yok diye son zamana bıraktı bende biraz tedirginim çatı muayenesinden hem utangaçlık hem acı olur mu duygusu
rosemomm Aslim12 benim de hiç sancım yok ama gidişatı ona göre belirleyecek sezeryan ya da normal doguma uygun demek icin