Kızlar 27 haftalık olduk bugün kontrol vardı bebeğim 800gram bana az geldi sizce normal mı ya endişelendim 😕😕😕💙
Bebek kilosu
- Düzenlendi
Kelebekk18 yo bence gayet iyi haftasına göre☺️
Papatyaaa__ öyle mi diyosun canım ilk gebeliğim oldugu için hiç bilgim yok endişeleniyorum herşeye 🥲
Kelebekk18 boyu ne kadar gelmişti
- Düzenlendi
Kelebekk18 Normal sayılır 26 da 850 gramdık bizde. Aşağı yukarı normal kilolar yani ideal sayılır
Kelebekk18 yok kuzum 200 gr daha olsa 1kilo yapar ve daha 27haftalık MaşAllah çok iyi haftasına göre
Doktorun bir şey demediyse gayet normaldir. Burdaki yorumlara bakarak üzülme ya da sevinme. Herkesin bebeği aynı değil ki. O dönemde bazıları 700 gram olabilir bazıları 900 gram. Takibini yapan doktorun en iyisini bilir 🥰🥰 içini ferah tut
Kelebekk18 Bence normal gayet. Ben 25+4 , dün gittim doktor 791 gr dedi. Aşağı yukarı farketmiyor yani . Rahat olun🕊️
Kelebekk18 26 haftalık 950 gr dı bebebiişşşş
30 hafta 1850 dedi bizede iyimi bilemedim
Papatyaaa__ içim ferahladı valla ya 🥰🥰🥰
aslanprenses_ orasi öyle tabi doktora da sordum normal dedi ama ben endişeleniyorum işte ilk bebiş olunca 🥰🥰
Mediha99 maşallah ❤️❤️❤️
Gizemengin35 maşallah kuzum🥰🥰
Dear rahatlattınız beni kızçelerim hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah bebişleri 🥰🥰❤️❤️❤️
Kelebekk18 benim de ilk bebeğim. Ama doktoruma güveniyorum. Burda yazılan kilo boya hiç takılmıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰