irem01 Yeniann23141 12. Haftada yüzde doksan erkek dediler tam alıştım 16da bacak arası boş kız büyük ihtimal dedi değişmesi umuduyla bekliyorum 😅
-Selin- dolunayes hadii bakalım şimdi daha çok heyecanlandmm çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için 😊
-Selin- dolunayes Merhabaaa bizimki ancak gösterdii oranlar tuttu diyebilirim kızımm olucak inşallah 💖😊
Yeniann23141 Bendenbitanedahayok ya çok istiyorum rabbim hayırlısı ile ki/dir inşallah doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi acaba doktor yanila bilir mi ya
Bendenbitanedahayok Yeniann23141 Kesin konuşmadigi için tabiki değişiklik olabilir. Gönlünüzde olanı Rabbim hayra cevirsin nasip etsin inşallah 🤗
Yeniann23141 Bendenbitanedahayok ya inşallah kayinvalide gil sordu dedim belli değilmiş dr erkeğe benzetti dedi …direk dedi ben biliyordum senin oğlun olacağını senin kızın olmaz dedi canim cok sıkıldı cok üzüldüm..
Yeniann23141 Morelma_ gerçekten mi kiz degilmi ya inşallah yanılırsın kızım olur yaa çok istiyorum bi oğlum var bide kızım olsun insammah