Yeniann23141 @Girlss19 dr erkeğe benziyor ama detaylıca net belli olur dedi @irem01 ah inşallah kızdır bi oğlum var bide kızım olsun istiyorum.dr da burnu tam gözükmesi dedi
irem01 Yeniann23141 kaç haftada erkeğe benziyor dedi? Bana da 12de kesin erkek dedi şimdi kız diyorlar çok karıştı kafam 😅
dolunayes Yeniann23141 askom ben erkek yorumlamıştim biliyosun Doktorda emin olmamakla birlikte erkek demis Gönlüne gore sagliklq gelsin ben yanilim
-Selin- dolunayes banada bi yorum yaparmsnnz lütfen 🙌 12+3 doktor görünmüyor dedi ama çok merak ediyorum 🙄😊
irem01 Zekiye45- ben diğer arkadaşlar gibi çok iyi anlamıyorum da eğlencesine işte 🥰 sağlıkla al kucağına inşallah
irem01 Yeniann23141 😅😅 herkes kendinde olmayanı istiyor bende kızım var ikinci erkek olsun istiyorum sende kız. İnşallah Allah gönlümüze göre versin 🤲🏻❤️
irem01 Kbr_sn benim gibisin sende 😅 bı de önceki haftalarda erkek denince insan bı hevesleniyor inşallah hepimize nasip olur gönlümüzdeki hayırla ve sağlıkla tabi 🥰
mirayandme Yeniann23141 aynı posttan açmıştım hiç kimse yazmadı neye göre seçiyorsunuz postları başlığa göre falan mı
-Selin- dolunayes Eşim 08.06.1996 Benim 30.04.1995 Son adet 23.04.2023 İlk beta 264 regl olmam gereken ilk gün vermiştir kan 😊
irem01 Yeniann23141 12. Haftada yüzde doksan erkek dediler tam alıştım 16da bacak arası boş kız büyük ihtimal dedi değişmesi umuduyla bekliyorum 😅