acemi1annee sanemsii Şanlıurfa özel academiaya Hastanesi’nde girdim detayli ultrasona ücret 425 liraydi.
1cocuklumom Snmlsn ilk defa gerçekten yurt dışında yaşayıpta gerçekleri söyleyen birine denk geldim tebrik ederim 🙏
Snmlsn 1cocuklumom 13 yıl Almanya’da yaşadım 3 buçuk 4 yıldan beri Senegal’de yaşıyorum. Ailem Türkiyede yaşıyor. Türkiye’de de yaşadım öğretmenlik yaptım. Geçimin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Keşke güzelim ülkem bu durumda olmasa. Çoğu gurbetçiyi ben de malesef anlayamıyorum.
ALPAYDIN mervesert0611 kurban bayramından önce randevu aldım sordum hatta artıcak bayramdan sonra ama siz etkilenmezsiniz dedi sekreteri
Bsra0534 Daha yaptırmadım arayıştayım İstanbul Anadolu yakası hastane ve doktor önerisi alabilirim ☺️
Emine-pskn1408 Sayrkann ben yaptıralı baya oluyor belki daha aza yaptırmışımdır muayene + detaylı ultrason olduysa ben öyle zannetmiş olabilirim
sumeyyeee_ zynpkrhsn1 ilgili hastanenin kadın hastalıkları radyoloji bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla değil bizzat kendiniz gidiyorsunuz. Bana 2 ay öncesinden verdiler zaten 20-22. haftalara denk geliyor o da. Ona göre veriliyor zaten. Bende zamanım gelince direkt yaptırmıştım.
Ayseee60 Fuhrer biliyorum doğum paketi mi var yıksa gebelik teminatı mı demek istedim özel sağlık sigortası gibi düşünün
Aayssee1323 Busraa-aa süreyya demir Ama asla tavsiye etmem , moraliniz bozuk çıkıyorsunuz çünkü azarlıyor.
Busraa-aa Aayssee1323 bugün detaylıya girdim Süreyya hanım da yani gerçekten dediğiniz gibi çok kötü bir doktor azarlıyıp duruyor
Alizee mer96 vallahi bende Şişlide Perinatolog İbrahim Kalelioğluna gideceğim. 3500 tl dedi. Çoğunluk öyle rakamlar yazıyor ki acaba beni kandırdılar mı diye tam düşünüyordum, sizin yazdıgınızı gördüm rahatladım😁