zynpkrhsn1 sumeyyeee_ Basindan beri sehir hastanesi takipliyim perinatalojiye asla randevu bulunmuyor doktorum bulman zor ozelde yaptir dedi bu randevulari kim aliyor bilmiyorum devlette
sumeyyeee_ zynpkrhsn1 ilgili hastanenin kadın hastalıkları radyoloji bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla değil bizzat kendiniz gidiyorsunuz. Bana 2 ay öncesinden verdiler zaten 20-22. haftalara denk geliyor o da. Ona göre veriliyor zaten. Bende zamanım gelince direkt yaptırmıştım.
gulceaktas sanemsii dun yaptirdik 20. Haftadayim, izmirde prof dr yakup erata mukemell bir adam, 2800 tl cok memnun kaldik. Herkese guzel sonuclar dilerim❤️🙏🏼
Nurcan3437 sanemsii ben 515 tl verdim 19. Haftada girdim prof dr du cerrahpaşa tıp fakültesi istanbul da
Cgllay Melis14 perinatoloji sanırım arkadasım cok memnun kalmıs baya 1 saat fln sürmüs telefondan randevu alınmıyo cok zor hastaneye gidip aldık
Nurcan3437 AyselDemir devlet yapıyor cerrahpaşa tıp sayfasından alıyosunuz randevu ama murat dilmener şehir hastanesi var yeşilköyde dr orda istanbul bu arada yer
2_erkekannesi_ Nurcan3437 memnun kaldiniz mi ? Randevu sayfasina girip sadece murat dilmener yesilkoy olandan alacağız değil mi ?
Aayssee1323 Busraa-aa süreyya demir Ama asla tavsiye etmem , moraliniz bozuk çıkıyorsunuz çünkü azarlıyor.
gusahhh Pazartesi yaptırdım 19+4 de Hacettepe üniversitesi zaten kendi Dr orada detaylı ultrosana 450 TL ödedim
GulKeskin sanemsii İzmir’de Dr Serkan Güçlü ye yaptiricam 1 Ağustos da 1500 TL ye anlaştım , Ama Tire devlet hastanesine de gidiyorum orda yapıldı 20.Haftada detaylım Renkli görüntü vermedikleri için tekrar özele gidicem
Guldenn kplmn kadın doğum perinatoloji bölümünü açması gerekiyor rutin kontrolumde doktorum kendi sistemden açtım.. ondan sonra 22 haftamda sadece perinatoloji yazan doktora randevu alıp sultangazi Haseki hastanesinde yaptırdım
Nergis17 sanemsii Hatay iskenderun palmiye hastanesinde doktor muayenesiyle birlikte 1060 tl ye yaptırmistim 2 ay once
Melikekrks Tugceinciuak teşekkür ederim. Detaylı ultrason renkli mi oluyor peki yani renkli foto veryorlar mı