nimetemucin05 Gizem_cetinbas sayısını azalt aşkım en azından ama her aklına düştüğünde biseyler ye sakız cigne ben deli gibi temizlik yapıyorum mesela oyalanmak için zor ama yapabilirsin 🙏🥰😘😘😘😘
merveliyyy Gizem_cetinbas 52 ile hamile kaldım 61 olmuşum 27+3 üm tek temennim hemen verebilmek bu kilolarınheriiiii🥺
iremmm1919 zeynozey 1. De 30 kilo aldım 2 .ye hamile kalmadan hepsini geri vermiştim 🙈 2. Ciye hamile kaldım 12 kilo ile bitirdim 🤣3. Hamileyim 22 haftaligim galiba şimdiden bı 10 kilo rahat aldım tartilmak dahi istemiyorum 🙈🙈
Demetmom Gizem_cetinbas Hamileliğe az kilo ile başlayanlar daha fazla alıyor bence bende 60 la basladim 30. Hafta 75 kiloyum 15 kilo almışım
Gizem_cetinbas Demetmom evet sanırım öyle oluyor ben aşırı zorlanmaya başladım hareketlerimi baya kısıtlamaya başladı bu kilo durumu
betuss12 Gizem_cetinbas bende 29 haftalığım 58 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum doktorum ne kadar az kilo alırsan doğumun o kadar kolay dedi bu yüzden ayda en fazla 2 kilo almam gerektiğini söyledi🥲
Zehross03 Gizem_cetinbas 28. Hafta 14 kilo almışım bende ama bebiş 3 hafta önde sömürüyo beni inşallah ondandır kdkdkd 🤣
busraok Pinklove hamilelikte çikolata vs zararlı değil mi doktorum yasakladı da bana paketli gıdaları yiyemiyorum 😔