Gizem_cetinbas Kızlar bugün 30+0 haftalık oldum hamileliğime 45 kilo başladım şuan 63 kiloyum bi şok oldum tartılınca çünkü bianda almışım 😅 fazla mı sizce sizler kaç kilo ile başlayıp kaç oldunuz 😊
Pinklove Gizem_cetinbas Yani biraz fazla ama verirsin doğumdan sonra😊 72 ile başladım 84 ile devam ediyorum 34 haftadayım. Son ayda kilo almamya çalışıyorum ama az önce çikolata kutusunu bitirdim😱
zeynozey Gizem_cetinbas Kilona göre normal geldi bana😬 İlk hamileliğimde 25 kg alan ben🤣🤣 2. Ye hamileyim şimdi 36. Hafta 11 kg aldım 😬 3. De hedefim daha az kilo almak 😂😂😂
nimetemucin05 Gizem_cetinbas 56 kilo ile başlayıp şuan 70 olan ben hdjdhdhhshshs Haftadayim ama ben sigara kullaniyordum bıraktım çok zor oldu benim için her aklıma düştüğünde gidip ağzıma biseyler teptim🤣🤣🤣🤣
Gizem_cetinbas zeynozey bende ikinciye hamileyim yine aynı kilo ile başlayıp 60 kilo ile doğuma girdim bendede ikinci biraz fazla gidiyor 🤣
iremmm1919 zeynozey 1. De 30 kilo aldım 2 .ye hamile kalmadan hepsini geri vermiştim 🙈 2. Ciye hamile kaldım 12 kilo ile bitirdim 🤣3. Hamileyim 22 haftaligim galiba şimdiden bı 10 kilo rahat aldım tartilmak dahi istemiyorum 🙈🙈
busraok Pinklove hamilelikte çikolata vs zararlı değil mi doktorum yasakladı da bana paketli gıdaları yiyemiyorum 😔
Baykusanne @Gizem_cetinbas 24+2 yim topalamda 1 kilo 200 gr almışım ama zaten kilolu hamile kaldığım için doktor dikkat dedi bana kalırsa normal kilon ☺️
Anonim3447 Baykusanne bende kilolu hamile kaldım 26 dan sonra dikkat edin nasıl kilo aldığınız anlamazsiniz
zeynozey Gizem_cetinbas sende benim tersim olmuş😬😬 neyse sağlıkla gelsinlerde vercez bu kiloları 🤲🏻 inşaallaaahhhh
nimetemucin05 Gizem_cetinbas sayısını azalt aşkım en azından ama her aklına düştüğünde biseyler ye sakız cigne ben deli gibi temizlik yapıyorum mesela oyalanmak için zor ama yapabilirsin 🙏🥰😘😘😘😘
caparjunior Gizem_cetinbas kimseyiii takma kilo konusunda ben şuan 34+3’üm 70 kilo ile hamile kalmıştım şuan 88 kiloyum🙊 doğumdan sonra koştururken emzirirken hemen gidiverir diye pozitif enerji veriyorum kendime😂bebisler iyi sağlıklı olsun da