Hilalcikkk kasık ağrısıyla gittim doktorumm biraz plensantan aşağıda dedi . Bundurumu yaşayan var mı ?? 14.haftadayım
sema_nur68 Hilalcikkk benimde öyleydi. Doktor zamanla çeker yukarı dedi. Lekelenmem oluyordu benimde. Dediği gbi zamanla çekti zaten şu an düzeldi
Denizinci Hilalcikkk 12 haftamda teşhis konuldu. 25 haftalığım henüz yukarı çıkmadı. İlişki yasağı dışında bir şey söylemedi. Ama son kontrolümde çıkmama ihtimali yüksek dedi .
Melekecre Benimde şuan aşağıda ,bir haftaya kadar yukarıya doğru çıkar dedi.. pazartesi 18.haftama gircem randevu aldım gidip görümcem bakalım ne diyecek doktor hanım, kasık ağrım,göbek ağrım oluyor, ilisk konusunda sık yaşamayın dedi..
1ciftyesilgoz Benim de aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, 26. Gaftaya kadar yukarı çıkma zamanı oluyormuş
efelinamoms 1ciftyesilgoz benimde rahim ile arasinda 1.5 cm var daha yukari cikmadi 26.haftayi bitirdik 🙁 insaallah cikar yukari zaten sezeryan olacagim sorun yok ama erken dogum riski korkutuyor beni
ttugba92 Benimde 16.haftada öyleydi. 26. Haftaya kadar normal yere yükseldi. Ağır kaldırma, uzun yürüyüşler yapma, yorulma, ayaklarını uzanarak yüksek tut. Düzelir büyük ihtimalle. Çoğu düşük yerleşimli plesanta düzeliyormuş
1ciftyesilgoz efelinamoms sanırım benim 8 cm var detaylı usgde öyle yazmıştı kağıda canım. Ağrım vs olmuyor şükür ki. Senin ağrın oluyor mu? Rahim ağzını kapatmıyorsa sorun yok dedi doktor