Gokce71 Minikomoms Şehir hastanesi Ebru hanım. Gerçekten ilgili daha önce orda doğum yapan arkadaşlarımla da görüştüm çok memnunlar bende şimdiye kadar hep memnunum.
Gokce71 Minikomoms sabah saat 7-8 gibi gidip giriş yaptırabiliyorsunuz. Randevu bulamadığımda öyle yapıyorum bende.
Cookie-Mom Bsrkc çok teşekkür ederim 😊 inşallah ebelerde iyidir ya. Tatlı dilli olmaları bile yeterli 🤲🏻☺️
Derya2109 EsraKadir-25 özeldeki hümeyra nasıl acaba ben fatma aydına gittim ama sanki çokda iyi bir doktor değil gibi
Derya2109 _myzeynepsmile__ hiç fatma hanıma gitmişmiydiniz herkes iyi diyor ama bende pekde iyi bulamadım demet hanım nasıl yardımcı olurmusunuz biraz
Muezzarabiaertyudf Derya2109 aman diyim demet hanımdan uzak dur dava sı var ameliyata sarhoş girmiş falan diye
Esmanur43 Derya2109 bende geçen hadta cumartesi gittim Fatma aydına ama bende çok memnun kalmadım sanki beklediğimi alamadım diyim
_myzeynepsmile__ Derya2109 ben 2 dogum yaptım 2 sındede demet hanımı tercih ettim ne söylüyorsa cıkıyor 2. Bebegimde ilk defa farklı doktora gittim bebekte gelişim geriligi oldugunu hmn sezerysn dedi demet habıms gittim hemen hayır dedi 2 gebeligimdede ilgiside bilgiside cok memnundum
Varligibirdertyokluguyara Derya2109 demet hanım ultrasonla baktı sonra geçti masaya kahvesini aldı yaslandı soru bile soramadım umursamadı , hiç memnun kalmadım yanındaki sekreteriyle muhatap oldum sadece Günü gününü tutmayan değişik birisi
Muezzarabiaertyudf Minikomoms bizde 2yış önce tayin sebebi ile oradaydık zeynep kamalak buharadaydı ona gittim ve onda yaptım dikişsiz bir döküm yaptırdı çok başka bilinçlı bi doktor şimdi muayene açtı ama doğum da yaptırıyor hiç şüphesiz ona git derim
Derya2109 Muezzarabiaertyudf tamam çok teşekkür ederim hümeyra hanımla muhammet bey var onlar nasıl acaba bir bilgisi olan varmı
Minikomoms Muezzarabiaertyudf evett, o olayı bende duydum açıkçası eşimin arkadaşları özeli hiç onermiyorlar bu durumdan dolayı. Eşimde olumlu bakamiyor haliyle. Yarın araştırmaya gideceğiz özelinden randevu ayarlicaz. Gamzenur hocayı onerenler varmış bakalım
zeyno5542 Derya2109 Merhaba hümeyra hocayı tavsiye ederim gayet güler yüzlü bi insandır 8 yıldır bebeğim olmuyordu tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu an o kadar pişmanım ki önceden hümeyra hocaya gitmediğime
Esmanur43 Derya2109 arkadaşım Muhammet beyde sezeryan oldu gayet memnundu sakinliğini çok sevmişti doktorun
Elifcee25 Derya2109 Muhammet beye gidiyorum ben oda ilgili. Oglumdada hep ona gitmistim doğumumuda o yaptrdi. Diger bayan dokdorlarin hepsinede 1 kere gitmisligim var ama kimse kusura bakmasin bence en iyisi muhammet hoca. Canimla cicimle hasta oyalamiyo neyse onu söylüyo
Derya2109 Muezzarabiaertyudf evet ilk öğremdiğimde ona gittim aslında gayet ilgili iyiydi ama fatma hanım daha iyi denilince ona gittim gayet bilgili aslında ama pek güleryüzlü gelmedi bana
_myzeynepsmile__ Muezzarabiaertyudf muhammet bey 1 hafta önce bir bebegin ölümüne sebep oldu tavsiye etmiyorum
Derya2109 zeyno5542 teşekkür ederim bidahaki ay birde hümeyra hanıma gideceğim eğer oda olmazsa muhammed beyle bu süreci devam ettireceğim
Derya2109 Esmanur43 aynen öyle ben daha ilgili beklerdim yani böyle pek önemsemedi hayattan gönlü geçmiş gibiydi pek güvenemedim o yüzden
zeyno5542 Derya2109 rica ederim emin olun memnun kalırsınız bebeğim 2 yaşına gelsin tekrardan ikinci bir bebek için gideceğim erzuruma samsunda yaşıyorum ama yolu gitmeye değer